Albanië voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Albanië en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Albanië voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het Albanese voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. In poule I speelt Albanië tegen Engeland, Hongarije, Polen, Andorra en San Marino. Sinds 2016 is Macron de kledingsponsor van het nationale elftal en ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van het Albanese voetbalteam.

Albanië thuisshirt 2021-2022

Alle nieuwe Albanië voetbalshirts 2021-2022 hebben hetzelfde template. Het Albanië thuisshirt is volledig rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen. Deze driehoeken vormen samen het silhouet van een adelaar, het symbool van het nationale elftal. De tweekoppige adelaar is bovendien onderdeel van het logo van de voetbalbond. Het thuisshirt is verder uitgerust met zwarte accenten. De achterkant van de hals is zwart en hetzelfde geldt voor een deel van de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron hero logo in het wit en de linkerborst bevat een rood/zwarte badge van de Albanese voetbalbond, de Federata Shqiptare e Futbollit (FSFH). In de nek op de achterkant van het tenue is de naam van het land verwerkt: ALBANIA. De binnenkant van de hals bevat een tag met daarin ook het logo van de voetbalbond en het motto van het nationale elftal. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rode kousen.

Albanië uitshirts 2021-2022

Het Albanese voetbalelftal heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts en deze hebben hetzelfde template als het thuisshirt. Het reguliere Albanië uitshirt 2021-2022 is wit en bevat dezelfde print van ruiten als het thuisshirt. Het uitshirt is daarnaast uitgerust met rode details, welke terug komen in de band aan de achterzijde van de hals en de onderkant van de mouwen. Het Macron logo op de borst en mouwen is zwart en verder bevat het tenue dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten. Het Albanië 3e shirt 2021-2022 is overwegend grijs met zwarte mouwen en rode details in de hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Het broekje en de kousen van het 3e tenue van Albanië zijn een combinatie van grijs, zwart en rood.

Alle Macron tenues bevatten dit jaar de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, afvoer van vocht en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Macron Albanië voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Xhaka, Hysaj, Manaj, Broja, Bajrami, Gjasula, Lenjani en nog meer spelers.

Albanië voetbalshirt kopen

De Macron Albanië voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen in de officiële webshop van de voetbalbond bestellen. De prijs van het voetbalshirt is € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Check in de onderstaande fanshop wel andere Albanië merchandising. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Albanië merchandising altijd in deze Albanië fanshop! 

Albanië voetbalshirts 2021-2022