1 februari 2016

Albanië voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Albanië voetbalshirts voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door de Albanese voetbalbond en de nieuwe kledingsponsor Macron. In deze voetbalshirts speelt Albanië de wedstrijden tijdens het EK van 2016 in Frankrijk en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende deze periode. Tijdens Euro 2016 is het land ingedeeld in poule A met Frankrijk, Roemenië en Zwitserland. Tijdens de kwalificatieperiode voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in de zware poule G met Spanje, Italië, Israel, Macedonië en Liechtenstein. Het Italiaanse merk Macron is de nieuwe kledingsponsor van het land en heeft daarmee Adidas vervangen. En dat niet alleen, het merk heeft ook voor een revolutionair design gezorgd voor zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt voor 2016-2017. We bespreken de drie nieuwe tenues.

Albanië thuisshirt Euro 2016

Het nieuwe Albanië thuisshirt 2016-2017 is geheel in stijl van de kleuren van het land en is overwegend rood. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een watermerk over de gehele voorkant van het shirt. Dit watermerk is gebaseerd op de vleugels van de adelaar uit het wapen van het land. Het watermerk begint op het midden van het shirt en loopt naar onder door in horizontale banen. Verder bevat het shirt een rechte hals met een kleine opstaande kraag. Dit wordt door Macron ook wel de ''Korrean collar'' genoemd. Op de linker borst staat het embleem van de voetbalbond van Albanië: Federata Shqiptare e Futbollit (FSHF) en de andere borst bevat het logo van Macron. De achterkant van de kraag bevat nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de leus: ''Ti Shqipёri mё jep nder'' (Albanië geeft me trots). Het nieuwe thuistenue van Albanië wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje waarop het logo van de voetbalbond en de kledingsponsor staat. De kousen zijn een combinatie van zwart en rood.

Albanië uitshirts Euro 2016

Het nieuwe Albanië uitshirt 2016-2017 en 3e shirt voor deze periode bevatten hetzelfde template als het thuistenue. Het uitshirt is overwegend zwart en bevat ook het watermerk van de vleugels van de adelaar op het midden van het shirt. Verder bevat het shirt dezelfde kraag als het thuisshirt, maar dan met een rode subtiele lijn. De logo's van Macron & de voetbalbond en de leus van de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen met rode details. Het 3e tenue van Albanië is overwegend wit met een zwarte lijn rondom de korrean collar en de zilver watermerk van de adelaar over het voetbalshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met zwarte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Albanië voetbalshirts voor 2016-2017, waarin sterren als Cana, Berisha, Bala en Xhaka schitteren tijdens het EK en de periode daarna.

Albanië voetbalshirt of t-shirt kopen

Het nieuwe Albanië voetbalshirt voor Euro 2016 kan je nu vanaf € 70,- voor kinderen en € 80,- voor volwassenen kopenen in deze Albanië shop van Subside Sports.  Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van de namen en nummers van de spelers. Wil je liever goedkopere Albanië t-shirts. Check dan de speciale , Inclusief andere merchandising van het land dat voor het eerst in de geschiedenis deelneemt aan een groot toernooi. Andere Albanië producten scoren? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Albanie -voetbalshirts -2016-2017

Albanië -voetbalshirt -ek -2016