24 juni 2015

Ajax trainingstop 2015-2016

Ajax en Adidas hebben vandaag de nieuwe trainingskleding voor het seizoen 2015-2016 officieel gelanceerd. Daarbij is er onder andere een nieuwe trainingstop gelanceerd. Eerder zagen we dit item al terugkomen in de nieuwe trainingskleding van andere Adidas teams als Real Madrid en AC Milan. Deze is nu ook door Ajax gelanceerd. Het trainingstop wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up van Ajax in de winterperiode ter voorbereiding op de Eredivisie, Champions League en KNVB wedstrijden in de Amsterdam Arena gedurende 2015-2016. Evenals het nieuwe trainingsshirt, trainingspak, sweater en de nieuwe sweat pants, is de nieuwe Ajax trainingstop 2015-2016 ook geheel zwart.

zwarte Ajax trainingstop 2015-2016

Het zwarte Ajax trainingstop 2015-2016 is net als de andere Ajax trainingskleding zwart en gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template. Dit design komt vooral terug in de dunne lijntjes over de borst. Deze dunne subtiele lijntjes komen ook terug aan de achterkant van de Ajax trainingstop. De onderkant van de training top bevat een horizontale witte lijn met daaronder een horizontale rode lijn. Verder wordt de top gekenmerkt door de hoge hals met aan de linkerkant een diagonale rits. De rechter bors tis uitgerust met het Adidas logo in het wit en de andere borst bevat een geborduurde badge van het Ajax logo in het rood. Daarboven prijken drie gouden kampioenssterren, welke verwijzen naar de 33 kampioenschappen van de Amsterdammers. Per 10 kampioenschappen mag een Nederlandse club een ster toevoegen aan het logo. Het Ajax trainingstop bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Adidas Climacool systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de sterspelers van Ajax zoals El Ghazi, Kishna, Veltman, Gudelj, Heitinga en Klaassen optimaal kunnen presteren doordat dit systeem zorgt voor ventilatie en vocht uit het trainingstop van Ajax transporteert. Het nieuwe Ajax trainingstop 2015-2016 kan gecompleteerd worden door de de door Ajax gelanceerde sweat pants of trainingsbroek. Deze is geheel zwart en bevat drie rode Ajax strepen aan de zijkanten. Ook hierop staan de logo's van Ajax en Adidas. Verder zijn deze Ajax sweat pants uitgerust met twee zakken en is de onderkant van deze broek uitgerust met elastische boorden. Check hieronder de foto's van het nieuwe Ajax trainignstop en de nieuwe sweat pants, waardoor je zelf een trainingspak samen kunt stellen.

Ajax trainingstop 2015-2016 kopen

Het nieuwe Ajax trainingstop 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de officiële shop van Ajax. De prijs van de Ajax trainingstop is € 64,95 en is alleen in volwassen maten beschikbaar. De prijs van de Ajax sweat pants of trainingsbroek 2015-2016 is € 49,95. Check daar ook de nieuwe Ajax trainingsshirts, polo's, presentatiepakken en trainingspakken. Directe levering en gratis verzending. Bij besteding van meer dan € 80,- krijg je tijdelijk een gratis trainingsshirt! OF check het overzicht met beschikbare Ajax producten hiernaast!

KOOP het hier... en deel hieronder je mening!

Ajax -trainings -top

Ajax -sweat -pants -2015-2016