27 december 2021

Ajax trainingsshirt 2022

Vanaf januari 2022 dragen de spelers van Ajax een nieuw trainingsshirt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden. Nooit eerder lanceerden adidas en Ajax in de winterstop een nieuwe trainingscollectie voor de Amsterdammers. Ajax is sinds vorig seizoen onderdeel van de Elite tier van adidas en komt adidas binnenkort met een nieuwe trainingscollectie voor de Nederlandse kampioen. Deze collectie bevat ook een nieuw Ajax trainingspak, welke dezelfde kleuren heeft als het nieuwe trainingstenue.

Rood/donkerblauw Ajax trainingstenue 2022

Het nieuwe adidas Ajax trainingsshirt 2022 heeft een wat meer ‘’classy’’ design dan het rode Ajax trainingsshirt, dat afgelopen zomer werd uitgebracht. Het trainingsshirt is nog steeds rood, maar dan een wat donkerdere tint. De witte tint van het vorige trainingsshirt is ingeruild voor donkerblauw en goud. De zijkanten van het trainingsshirt bevatten een diagonaal donkerblauw vlak. Dit vlak is iconisch voor het adidas Condivo 22 template en bevat bovendien een print van geometrische vormen. Dit nieuwe template gebruikt adidas vanaf 2022 voor alle trainingskleding van de clubs waarvan het kledingsponsor is. In dit diagonale vlak is een diagonale gouden baan verwerkt. De adidas strepen op de schouders zijn donkerblauwe en de logo’s van adidas en de club op de borst zijn weer goud. Dit betekent dat de badge van Ajax niet de gebruikelijke kleurencombinatie heeft, maar in stijl van de kleuren van het trainingstenue. Dit wordt ook wel een monochroom logo genoemd. Het Ajax trainingsshirt bevat verder ook weer een combinatie tussen een v-hals en kleine, opstaande kraag.

Het Ajax trainingstenue 2022 wordt gecompleteerd door een donkerblauw trainingsbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten een donker rood vlak met weer de print van geometrische vlakken. In de bovenkant van dit vlak zijn donkerblauwe adidas strepen verwerkt en daaronder weer een diagonale gouden band. Ook de logo’s van Ajax en adidas op de pijpen zijn goud. Het nieuwe trainingstenue van het keurkorps van trainer Erik ten Hag bevat ook weer de nieuwste technologieën. Het tenue is namelijk uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van het tenue. Bovendien heeft het systeem een ventilerend effect. 

Check hieronder de eerste afbeeldingen van het adidas Ajax trainingsshirt 2022, welke binnenkort officieel gelanceerd wordt. Dit betreft de laatste trainingslijn van dit seizoen. Medio mei lanceren de club en adidas de collectie voor het seizoen 2022-2023.

Ajax trainingsshirt 2022 bestellen

Het bordeaux rode Ajax trainingsshirt 2022 kun je vanaf januari bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het shirt € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. Het trainingsbroekje bestel je vanaf € 29,95. Check ook nog meer producten in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Ajax trainingsshirt altijd in deze SHOP 

of deze webshop!

Ajax trainingsshirt 2022