Ajax trainingsshirt 2022-2023

De spelers van Ajax dragen vanaf nu een nieuw trainingsshirt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden. Het nieuwe trainingsshirt is onderdeel van de nieuwe Ajax trainingscollectie, welke ook een nieuw Ajax trainingspak en dezelfde kleuren heeft als het nieuwe trainingstenue. Deze nieuwe trainingskleding wordt door de Amsterdammers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in het seizoen 2022-2023. 

Rood/donkerblauw Ajax trainingstenue 2022

Het nieuwe adidas Ajax trainingsshirt 2022 heeft een wat meer ‘’classy’’ design dan het rode Ajax trainingsshirt, dat vorig jaar werd gedragen. Het trainingsshirt is nog steeds rood, maar dan een wat donkerdere tint. De witte tint van het vorige trainingsshirt is ingeruild voor donkerblauw en goud. De zijkanten van het trainingsshirt bevatten een diagonaal donkerblauw vlak. Dit vlak is iconisch voor het adidas Condivo 22 template en bevat bovendien een print van geometrische vormen. Dit nieuwe template gebruikt adidas vanaf 2022 voor alle trainingskleding van de clubs waarvan het kledingsponsor is. Ook de trainingskleding van clubs als Real Madrid, Bayern München, Manchester United en Arsenal hebben dit template. Het diagonale vlak op het Ajax trainingsshirt bevat ook een gouden baan verwerkt. De adidas strepen op de schouders zijn donkerblauw en de logo’s van adidas en de club op de borst zijn weer goud. Dit betekent dat de badge van Ajax niet de gebruikelijke kleurencombinatie heeft, maar in stijl van de kleuren van het trainingstenue. Dit wordt ook wel een monochroom logo genoemd. Het Ajax trainingsshirt bevat verder ook weer een combinatie tussen een v-hals en kleine, opstaande kraag.

Het Ajax trainingstenue 2022-2023 wordt gecompleteerd door een donkerblauw trainingsbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten een donker rood vlak met weer de print van geometrische vlakken. In de bovenkant van dit vlak zijn donkerblauwe adidas strepen verwerkt en daaronder weer een diagonale gouden band. Ook de logo’s van Ajax en adidas op de pijpen zijn goud. Het nieuwe trainingstenue van het keurkorps van trainer Alfred Schreuder bevat ook weer de nieuwste technologieën. Het tenue is namelijk uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van het tenue. Bovendien heeft het systeem een ventilerend effect. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Ajax trainingsshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot en met het einde van het seizoen 2022-2023 door de spelers en de staf van de Eredivisie kampioen gedragen wordt.

Ajax trainingsshirt 2022 bestellen

Het bordeaux rode Ajax trainingsshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. Het trainingsbroekje bestel je vanaf € 29,95. Check ook nog meer Ajax trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Ajax trainingsshirt altijd in deze SHOP 

of deze webshop!

Ajax trainingsshirt 2022