Ajax trainingspak 2022-2023

Het nieuwe Ajax trainingspak 2022-2023 is vandaag officieel gepresenteerd door de Amsterdammers en kledingsponsor adidas. Dit trainingspak wordt door het team van trainer Alfred Schreuder gedragen  tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in 2022-2023. Dit nieuwe trainingspak is de opvolger van het rode Ajax trainingspak 2021-2022. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Ajax tenues en trainingskleding. Het Duitse sportmerk is sinds 2000 de kledingsponsor van de Eredivisie kampioen. 

Ajax training sweater 2022-2023

Het Ajax trainingspak 2022 bestaat weer uit een training sweater en trainingsbroek. De training sweater is opnieuw rood, maar dan een iets donkerdere tint, die tegen het bordeaux rode aan zit. Daarnaast is de training sweater uitgerust met donkerblauwe en gouden details. Een diagonaal vlak aan de zijkanten van de Ajax training sweater 2022 is navy blauw en deze bevat ook een diagonale gouden lijn. Dit is kenmerkend voor het nieuwe Condivo 22 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken in 2022. In het vlak is een all-over print van geometrische vormen verwerkt. Ook de adidas strepen op de schouders van de training sweater zijn donkerblauw. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas in het goud en de andere borst bevat het clublogo van de Amsterdammers. Dit betreft een rode badge met gouden details. Ook de drie kampioensterren boven het Ajax logo zijn goud. De training sweater heeft verder de gebruikelijke kenmerken. De sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits omhoog doet, kun je deze verbergen onder een klein vlak. De mouwen bevatten aan de onderzijde duimgaten, voor de perfecte pasvorm. Verder is de achterzijde van de Ajax trainingstrui iets langer. Dit biedt de spelers extra bescherming. De sweater is ook beschikbaar in een donkerblauwe versie beschikbaar.  Deze versie bevat een rood vlak op de zijkanten en rode adidas strepen op de schouders. Alle details van deze Ajax training sweater zijn goud.

Donkerblauwe Ajax trainingsbroek 2022-2023

Het Ajax trainingspak 2022 wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek, welke ook alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template heeft. Een kenmerk van het template is dat de adidas strepen alleen op de onderkant van de broek staan. Deze strepen zijn rood. Ter hoogte van de heupen bevindt zich een diagonale gouden lijn. Ook de logo’s van Ajax (rechterpijp) en adidas (linkerpijp) zijn goud). Ook de nieuwe Ajax trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband met trekkoord om de pasvorm mee aan te passen.
  • De onderkant van de Ajax trainingsbroek bevat enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over voetbalschoenen of sneakers.
  • De trainingsbroek bevat zakken met ritsjes om spullen in op te bergen.
  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek strak om de benen valt en met name rondom de enkels en kuiten.
  • De stof van het Ajax trainingspak 2022 betreft 100% polyester. In deze stof is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Ajax trainingspak 2022-2023, welke vanaf nu tot en met het einde van het seizoen door de spelers en staf van de Amsterdammers gedragen wordt. 

Ajax trainingspak bestellen

Het bordeaux rode/navy blauwe Ajax trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en de trainingsbroek € 54,95. Voor kinderen kun je het trainingspak alleen met een trainingsjack bestellen. Dit pak is € 99,95. Check ook nog meer andere Ajax trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Ajax trainingskleding en trainingspak altijd in deze SHOP 

of de officiële adidas SHOP

of deze webshop!

Ajax trainingspak 2022-2023

Ajax trainingspak 2022-2023

Ajax trainingspak 2022-2023 - Donkerblauw