5 juni 2021

Rood Ajax trainingsshirt 2021-2022

Ajax draagt in de voorbereiding op de thuiswedstrijden in de Johan Cruijff Arena een rood trainingsshirt. Dit rode Ajax trainingsshirt werd vandaag in samenwerking met kledingsponsor adidas onthuld. Het shirt wordt tijdens de trainingen en warming-up gedragen ter voorbereiding op alle Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in Amsterdam. In de voorbereiding op de uitwedstrijden draagt de club van trainer Erik ten Hag het blauwe Ajax trainingsshirt 2021-2022. Adidas is sinds 2000 verantwoordelijk voor de productie en het design van de Ajax trainingskleding en tenues, zo ook dit seizoen.

Rood Ajax training shirt en tenue 2021-2022

De Ajax home trainingslijn is dit jaar geïnspireerd door de trainingslijn van het seizoen 2008-2009, het jaar waarin Suarez, Vertonghen, Alderweireld, Anita en Aissati nog voor de Amsterdammers speelden. Wel heeft het Ajax trainingstenue een standaard template, namelijk het TIRO 21 template. Dit template gebruikt adidas dit seizoen voor alle trainingsshirts waarvan het kledingsponsor is, dus ook voor de trainingstenues van clubs als Real Madrid, Juventus, Bayern München, Arsenal en Manchester United. Het Ajax home trainingsshirt 2021-2022 is geheel rood en bevat een v-hals met een subtiele opstaande kraag in het wit. Ook de adidas strepen op de schouders en mouwen van het trainingstenue zijn wit. Deze lopen over de gehele lengte van de mouwen en ter hoogte van het midden vervagen deze strepen. Dit is kenmerkend vor het TIRO template. Een ander kenmerk van dit template is de strip aan de zijkanten van het trainingstenue, welke op het trainingsshirt van Ajax wit is. Hetzelfde geldt voor de logo's van de club en adidas. De rechterborst bevat traditiegetrouw het adidas logo en de linkerborst het logo van de Nederlandse kampioen, inclusief drie kampioenssterren.

Het Ajax trainingstenue wordt compleet gemaakt door een rood trainingsbroekje. De achterzijde van de tailleband van dit trainingstenue is wit. De adidas strepen aan de zijkanten van het broekje zijn deels rood en deels wit. Ook de logo's op het broekje zijn wit. De trainingsbroekjes zijn daarnaast uitgerust met zakken aan de zijkanten. Alle trainingskleding van Ajax en adidas is dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in de stof (polyester) van het trainingstenue verwerkt. Deze nieuwe trainingslijn wordt ook door Jong Ajax, de jeugdelftallen en de vrouwenteams van Ajax gedragen. Hetzelfde geldt voor het rode Ajax trainingspak.

Ajax trainingsshirt bestellen

Het rode adidas Ajax trainingsshirt 2021-2022 kun je per direct bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als vorig seizoen. Het trainingsshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL)€ 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 34,95. Check ook de andere trainingskleding in de onderstaande winkels! Directe levering!

Bestel je Ajax trainingsshirt altijd in deze SHOP 

of deze webshop!

Ajax trainingsshirt 2021-2022