11 juni 2020

Ajax trainingspak voor kinderen 2020-2021

Ook dit jaar hebben adidas en de club een speciaal Ajax trainingspak voor kinderen uitgebracht. Dit trainingspak heeft vrijwel hetzelfde design als het trainingspak, welke gedragen wordt door de spelers. Het verschil tussen beide trainingspakken is dat het pak voor kinderen een trainingsjack bevat en het pak dat door de spelers gedragen wordt, bestaat uit een training sweater en een trainingsjack. Dit trainingspak is vandaag tegelijkertijd met de officiële adidas Ajax collectie 2020-2021 gelanceerd. Vanaf nu is het Ajax trainingspak dan ook beschikbaar in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164 en 176.

Blauw Ajax kinder trainingspak 2020-2021

Het trainingspak wordt ook dit seizoen weer door de Amsterdammers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Het Ajax trainingspak voor kinderen bestaat dus uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack is dit seizoen donkerblauw en bevat evenals de andere items uit de collectie alle kenmerken van het Condivo 20 template. Dit betekent dat de drie adidas trademark strepen aan de onderkant van de mouwen zijn geplaatst en dus niet meer op de schouders en mouwen. Op beide mouwen hebben deze strepen een andere kleur. De rechtermouw bevat witte strepen en de andere mouw lichtblauwe strepen als verwijzing naar de kleuren van het nieuwe Ajax uitshirt 2020-2021. Een ander kenmerk van het trainingsjack is de hoge hals met de doorlopende rits en verder is het KIDS trainingspak weer uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De logo's van de club en adidas staan weer op gebruikelijke plek, namelijk op de linkerborst en rechterborst, respectievelijk. Het logo van het team van Erik Ten Hag is dit seizoen rood en uiteraard ontbreken de kampioenssterren, als verwijzing naar de 34 landskampioenschappen, boven het embleem van de club niet.

De trainingsbroek van het Ajax KIDS trainingspak is wel dezelfde als de trainingsbroek die de spelers van Ajax in 2020-2021 dragen. Deze trainingsbroek heeft dezelfde kleur als het trainingsjack. De broek is donkerblauw en bevat korte adidas strepen ter hoogte van het midden van de Ajax trainingsbroek. Aan de rechterkant zijn deze strepen weer wit en aan de andere kant lichtblauw. Verder bevat de kinder trainingsbroek van de hoofdstelijke club de gebruikelijke functionele details. De broek is uitgerust met een tailleband aan de bovenkant, waarmee je zelf dus de fit kunt verstellen. Verder heeft de trainingsbroek een toelopende fit en zijn de zijkanten uitgerust met twee zakken. De logo's van de club en adi staan in het rood en lichtblauw op de trainingsbroek. Voor het eerst is het Ajax trainingspak voor kinderen ook uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie. Deze door adidas in november 2019 geïntroduceerde technologie zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie, zodat kinderen in dit pak perfect kunnen sporten of trainen, maar het ook een ideaal trainingspak is om casual te dragen. Check hieronder alle afbeeldingen van het nieuwe Ajax trainingspak voor kinderen! 

Ajax trainingspak kinderen bestellen

Het Ajax kinder trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs is hetzelfde als afgelopen seizoen, namelijk € 109,95 in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Check ook andere trainingskleding van de Amsterdammers in de onderstaande winkel! Directe levering!

Bestel je Ajax trainingskleding en trainingspak altijd in deze SHOP 

of deze winkel! 

Ajax trainingspak kinderen