20 juli 2017

Ajax trainingspak technische staf 2017-2018

Het nieuwe trainingspak van de technische staf van Ajax is deze week officieel bekend gemaakt door de club en adidas. In dit trainingspak geeft de staf van Ajax leiding aan de trainingen van 2017-2018 en bovendien wordt dit pak tijdens de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedragen door een deel van de technische of medische staf, welke dit jaar onder leiding staat van Marcel Keizer en ook Hennie Spijkerman, Dennis Bergkamp, Carlo l'Ami en Björn Rekelhof maken onderdeel uit van de staf. Het nieuwe trainingspak van de technische staf bestaat dit jaar uit een training of drill top en een strakke trainingsbroek. Beide items zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de Amsterdammers.

Rood/zwart Ajax training top en trainingsbroek technische staf 2017-2018

De training top of trainingssweater van het staf trainingspak is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de hoge hals. De drie strepen van adidas zijn bijna onzichtbaar. Reden hiervan is dat deze drie strepen rood zijn. Deze stripes bevinden zich dit jaar alleen op de mouwen. Verder bevat de training top dit jaar ook zwarte accenten. De zwarte accenten komen vooral terug in de meshpanelen ter hoogte van het midden van de mouwen. De training tops van adidas worden dit jaar ook weer gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de sweater. Deze duimgaten zorgen ervoor dat de mouwen de fit hebben van een handschoen en dat zorgt er op zijn beurt weer voor dat de drill top strakker om het lichaam valt. De rechter borst bevat het logo van adidas in het wit. Het huwelijk tussen de Amsterdammers en het Duitse sportmerk houdt alweer 17 jaar stand. De andere borst bevat het logo van de club en daarboven staan drie sterren, welke verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Dit zijn er momenteel 33. Verder bevat de achterkant van de top nog een subtiele zwarte lijn.

De trainingsbroek van het pak van de technische staf is geheel zwart met aan de zijkanten drie zwarte adiads stripes. De logo's van adi en de club staan in het wit op de broek en verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De onderkant van de broek is door adidas uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen. Deze broek heeft verder een toelopende pasvorm.

Zoals alle trainingskleding van adidas is ook dit pak van Ajax uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. Check ook het blauwe trainingspak of rode Ajax pak van de spelers.

Ajax trainingspak technische staf kopen

Het trainingspak van de technische staf van Ajax kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van de training top is voor volwassenen € 65 en voor KIDS € 55. Dit geldt ook voor de trainingsbroek. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL of XXXL. Wil je andere Ajax producten kopen? Check dan bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering.

Koop dit nieuwe pak exclusief in DEZE SHOP!