15 mei 2019

Ajax presentatiepak 2019-2020

Het nieuwe Ajax presentatiepak is tegelijkertijd met het nieuwe trainingspak en alle andere trainingskleding voor 2019-2020 officieel gelanceerd door de Amsterdammers en kledingsponsor adidas. Het presentatiepak is niet het trainingspak dat gedragen wordt tijdens de trainingen. Dit pak wordt met name gedragen wanneer de spelers reizen naar de wedstrijden. Soms zien we ook leden van de technische staf of medische staf in het presentatiepak tijdens de wedstrijden en het presentatiepak wordt ook gedragen na afloop van de wedstrijden, wanneer de spelers van Ajax een interview geven aan de pers. Het presentatiepak van de Amsterdammers bestaat traditioneel uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

Bestel het nieuwste Ajax presentatiepak altijd in deze SHOP! 

Zwart/groen Ajax trainingspak 2019-2020

Alle adidas trainingskleding voor 2019-2020 is gebaseerd op een nieuwe template van het Duitse sportmerk, namelijk het TIRO19 template. De kenmerken van dit template in het presentatiejack van de club van trainer Erik ten Hag komen terug in de v-baan over de borst en in een band rondom de oksels. Deze zijn turquoise. Door adidas wordt deze kleur ''Tech Green'' genoemd. Hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas, welke op het trainingsjack alleen over de mouwen van het jack lopen. De tint groen is dezelfde tint groen als de tops van het nieuwe Ajax trainingspak voor 2019-2020. De trainingskleding is ook uitgerust met oranje (semi solar orange) details. Dit is weer dezelfde tint oranje als die van het nieuwe Ajax uitshirt voor 2019-2020. Deze kleuren hebben wat weg van het Ajax uitshirt van 1992-1993. Het adidas performance logo op de rechterborst is oranje en ook het logo van de Amsterdammers op de andere borst is oranje. Boven het logo van Ajax op het presentatiepak staan ook drie oranje sterren, die verwijzen naar de 33 kampioenschappen. Het trainingsjack van het Ajax presentatiepak voor 2019-2020 is verder geheel zwart en bevat twee zakken met een rits aan de zijkanten en een doorlopende rits. De presentatiejacks zijn gemaakt van een wat dikker polyester dan de normale trainingspakken.

Het nieuwe Ajax presentatiepak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met over de gehele lengte van de zijkanten van de broek de strepen van adidas. Op de trainingsbroek van de Amsterdammers staan ook de logo's van de club en Ajax in het oranje. Ook de trainingsbroek is geïnspireerd door het TIRO 19 template van Ajax. De broek bevat twee diagonale banen ter hoogte van de knieën. Functioneel gezien hebben de adidas trainingsbroeken dezelfde kenmerken als we gewend zijn. De broek bevat aan de bovenkant een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De Ajax trainingsbroek voor 2019-2020 bevat verder de toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. Verder zijn de Ajax trainingsbroeken ook dit seizoen weer uitgerust met enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Uiteraard is de nieuwste trainingskleding van Ajax ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder de officiële foto's van het nieuwe, zwarte Ajax presentatiepak voor 2019-2020. Het pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als De Ligt, Van De Beek, Blind, Tadic, Huntelaar, Neres, Tagliafico, Onana en nog meer sterspelers.

Ajax presentatiepak 2019-2020 bestellen

Het presentatiepak van Ajax kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen en het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het presentatiejack is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. De trainingsbroek is in kindermaten € 49,95 en voor volwassenen € 54,95. Check ook andere trainingskleding van de Amsterdammers in de onderstaande shops! Directe levering!

Bestel het Ajax presentatiepak altijd in deze SHOP!