17 mei 2019

Ajax uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Ajax uitshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door de Amsterdammers en kledingsponsor adidas! Het shirt werd voor het eerst gedragen in de laatste wedstrijd van het seizoen 2018-2019, welke de Amsterdammers met 4-1 wonnen en daardoor officieel kampioen werden. In het nieuwe voetbalshirt speelt Ajax de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa gedurende komend seizoen. In eerdere seizoenen lekte het design van het nieuwe uittenue al vroegtijdig uit. Dat was dit jaar niet het geval. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van de club uit de hoofdstad. Het Duitse sportmerk is sinds 2000 kledingsponsor van Ajax en vorig jaar verlengden beide partijen het contract tot 2025. Check hieronder alles over het nieuwe uittenue van Ajax.

Bestel het nieuwste Ajax voetbalshirt altijd in deze SHOP

Ajax uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Ajax uitshirt voor 2019-2020 heeft een wat aparte kleur. Het shirt is namelijk een combinatie van groen en oranje. Groen is overigens geen onbekende kleur voor de Amsterdammers. Ook in de periode 1991-1994 had Ajax twee groene uitshirts en tijdens het seizoen 1995-1996 hadden de Amsterdammers ook een groen uitshirt. Destijds was Umbro overigens nog kledingsponsor van de club van trainer Ten Hag. In 2003-2004 en 2016-2017 had Ajax groene uitshirts van adidas. Qua template is het nieuwe tenue wel gebaseerd op een standaard template van adidas. Dit betreft namelijk het Adidas Stripes 19 template. Het nieuwe Ajax uitshirt is uitgerust met verticale banen, waarvan de helft is uitgerust met diagonale strepen. Daarbij wisselen dikkere en dunne diagonale strepen zich af. De banen hebben twee tinten groen. Verder is het nieuwe tenue uitgerust met de zogenaamde EQT v-collar. Het tenue bevat verder dus ook oranje details.  De drie adidas strepen op de schouders zijn namelijk oranje. Hetzelfde geldt voor het adidas performance logo op de rechterborst. De linkerborst bevat het embleem van Ajax. Boven het logo staan drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 34. kampioenschappen van de club. De Ajax badge is zwart/oranje. Op het midden van het tenue prijkt hoofdsponsor ZIGGO in het oranje. Het logo van Ziggo staat sinds 2015 op de tenues van Ajax en dit contract loopt nog tot 30 juni 2020. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de onderkant van het shirt. Aan de linkerkant zijn namelijk de drie Andreaskruizen in het groen verwerkt. 

Het nieuwe Ajax uittenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een donker groen voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje adidas trademark strepen. Op de shorts staan natuurlijk ook de logo's van de club en adi. De kousen zijn geheel zwart met fel oranje adidas strepen aan de bovenkant. Ook het adi logo staat in het oranje op de kousen. Uiteraard zijn de nieuwste tenues van Aajx weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uitshirt van Ajax, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Ligt, Tadic, Neres, van de Beek, Ziyech, Blind, Huntelaar, Schöne, Tagliafico en nog meer sterspelers. Check dan de andere Ajax voetbalshirts of het Ajax thuisshirt voor 2019-2020. 

Ajax voetbalshirt 2019-2020 kopen

Het nieuwe Ajax uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. Het shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de volgende kindermaten 128, 140, 152, 164. In deze officiële winkel kun je het nieuwe Ajax tenue ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers komend seizoen ook dragen. Check ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwste Ajax uitshirt na lancering in deze in deze SHOP