28 april 2018

Ajax lanceert uniek pak met oude logo voor 2018-2019

Ajax heeft vandaag een uniek pak gelanceerd. Het oude logo is namelijk voor het eerst sinds jaren weer terug op officiële adidas kleding! Daarover straks meer. Ajax lanceerde in samenwerking met adidas vandaag een nieuw joggingspak of sweat pak. Dit pak wordt door de selectie van de Amsterdammers ''off pitch'' gedragen rondom de uitwedstrijden van de club gedurende 2018-2019. Het sweat pak is het pak waarin de spelers relaxen rondom de trainingen van de club dit seizoen. Wil je meer over dit pak met het oude logo weten? Check hieronder alle details!

Ajax sweater en joggingsbroek met oude logo

Het nieuwe sweat pak bevat dus het oude logo van de Amsterdammers. Dit logo prijkt groot op de achterkant van de sweater. Dit betreft het logo dat Ajax had van 1928 tot 1990. Eerder kwam dit logo nog niet terug op de trainingskleding of tenues van de Amsterdammers. Wel lanceerde Ajax al eerder een casual lijn met het oude logo. Deze casual lijn was echter niet van adidas. Met de terugkeer van het oude logo laait direct weer de discussie op om het logo in zijn geheel terug te laten keren. Dit is echter momenteel niet ''im frage.'' Een aantal jaar geleden heeft de directie van de Amsterdammers aangegeven er geen noodzaak in te zien het klassieke logo terug te laten keren. Dit tot ongenoegen van de supporters.

De Ajax adidas sweat top is verder geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt van Ajax. De top is zwart en bevat op de rechter borst het adidas performance logo. Het huidige Ajax logo staat niet op de linker borst. Verder wordt de sweater gekenmerkt door de crew neck en hebben de band aan de onderkant van de top en de mouwen elastische boorden, waardoor de sweater perfect op het lichaam aansluit. Het Ajax joggingspak wordt gecompleteerd door een zwarte joggingsbroek. Ook de broek bevat gouden accenten. De gouden details zijn te vinden in het klassieke Ajax logo op de rechter been en het adidas performance logo op het andere been. De broek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de broek bevat cuffs, welke naadloos aansluiten op de enkels, zodat de broek ook een toelopende pasvorm heeft en strak aansluit op de kuiten en enkels.

Zowel de joggingsbroek van Ajax als de sweat top zijn gemaakt van een French Terry badstof. Kenmerkend aan deze stof is dat dit lekker zacht aanvoelt. De broek en de top bestaan voor 70% uit katoen en 30% uit polyester. In dit pak wordt door de Amsterdammers niet getraind. Hiervoor heeft Ajax een speciaal trainingspak gelanceerd!

Ajax pak met oude logo bestellen

Het nieuwe Ajax joggingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen. Deze is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De sweater en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De sweater heeft een prijs van € 59,95 en de joggingsbroek heeft een prijs van € 49,95. Wil je andere producten van Ajax bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd.

Bestel het pak met oude logo in deze SHOP!