22 april 2021

Ajax keepersshirt 2021-2022 uitgelekt

We kunnen vandaag de eerste informatie van het nieuwe adidas Ajax keepersshirt 2021-2022 onthullen! Dit betreft het keepersshirt dat door Stekelenburg, Pasveer en Onana gedragen wordt tijdens de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League wedstrijden van de Amsterdammers in 2021-2022. Hoewel de kleuren van het Ajax keeperstenue nog niet bekend zijn, kunnen we al wel wat meer vertellen over het template van het keeperstenue, dat opnieuw door adidas geproduceerd is. Adidas is sinds 2000 de kledingsponsor van de club uit de hoofdstad en is dus verantwoordelijk voor het design en de productie van het keeperstenue.

Ajax keeper shirt en tenue 2021-2022

Alle adidas keepersshirts hebben in 2021-2022 weer hetzelfde template. Dit jaar betreft dat het adidas Condivo 21 GK template. Ieder jaar gebruikt adidas een nieuw template voor de keepersshirts van de clubs waarvan het kledingsponsor is. De keepersshirts van Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Bayern München, Juventus, Manchester United en Arsenal hebben dus allemaal dezelfde kenmerken, maar bevatten andere kleuren en logo's. Dit jaar wordt het Condivo 21 GK template gekenmerkt door de all-over print over de body en mouwen. Deze print is geïnspireerd door ''stromende lucht'' en wordt gekenmerkt door de dunne golven, die door elkaar heenlopen. Deze golven vormen samen een opvallend geheel. Een ander kenmerk van het template is de brede band aan de zijkanten van het keepersshirt. Welke kleur deze band op het Ajax keepersshirt 2021-2022 is, wordt bekend zodra het shirt officieel gelanceerd wordt. Deze band loopt deels door onder de oksels en de mouwen. Verder bevat het Ajax keepersshirt een V-hals in dezelfde kleuren als de all-over print. Daarnaast heeft het keeperstenue een opstaande kraag, welke waarschijnlijk dezelfde kleur heeft als de band aan de zijkanten van het tenue. De logo's staan op de gebruikelijke plekken. Het adidas performance logo prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief drie sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de 35 landskampioenschappen van de Amsterdammers. Ziggo staat opnieuw op het midden van alle Ajax voetbalshirts 2021-2022. Het mediabedrijf is sinds 2015 de shirtsponsor van de Amsterdammers. Het logo van Curaçao prijkt opnieuw op de linkermouw van het Ajax keepersshirt. De adidas strepen zijn dit jaar dunner dan voorheen en staan op de schouders.

Het Ajax keeperstenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een keepersbroekje in dezelfde kleuren. Dit broekje bevat waarschijnlijk ook dezelfde all-over print als het shirt. De kousen hebben ook deze kleuren. Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Ajax keepersshirt weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof (polyester) van het keeperstenue verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder de afbeeldingen van het standaard adidas Condivo 21 GK template. De kleur van het Ajax keepersshirt is nog niet bekend, maar verder heeft het keeperstenue dezelfde kenmerken als de onderstaande afbeeldingen. Check bovendien de eerste informatie over het Ajax thuisshirt 2021-2022 en 3e shirt

Ajax keepersshirt 2021-2022 bestellen

Het adidas Ajax keepersshirt 2021-2022 kun je pas vanaf de officiële lancering van het shirt in mei/juni bestellen. De prijzen van de keepersshirts zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het shirt € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 59,95. In de onderstaande winkel kun je je Ajax tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. 

Bestel je Ajax keepersshirt altijd in deze SHOP!