14 juli 2017

Ajax keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe keepersshirt van Ajax is inmiddels ook bekend gemaakt door de Amsterdamse club en kledingsponsor adidas. Dit shirt wordt door Onana en nieuwbakken keeper van Leer gedragen tijdens de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe keepersshirt van de Amsterdammers heeft hetzelfde template als keepersshirts van andere clubs waarvan adidas kledingsponsor is, zoals het keepersshirt van JUVE, Manchester United, Real Madrid en Bayern München. Check hieronder alle details over het nieuwe tricot van de keepers van de club uit de hoofdstad.

Groen Ajax keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Ajax keepersshirt voor 2017-2018 is gebaseerd op het adidas REVIGO 17 template. Dit template is op zich niet heel spannend. Het shirt van Ajax is overwegend licht groen en wordt gekenmerkt door de witte details. Deze komen vooral terug in de v-hals en de drie strepen van het Duitse sportmerk over de schouders en mouwen. Verder bevat het shirt weinig opvallende accenten. Het logo van Ajax prijkt op de linker borst. Boven dit logo staan drie witte sterren, welke verwijzen naar de 33 kampioenschappen van de club. De andere borst bevat het logo van adi en hoofdsponsor ZIGGO versiert het midden van de keeperstenues van de club van trainer Keizer. Het broekje en de kousen van het keeperstenue hebben dezelfde kleur als het shirt. Het broekje is licht groen met aan de zijkanten witte strepen van adidas. De kousen zijn bovendien groen met witte details.

Het keeperstenue van Ajax is dit seizoen opnieuw uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Check bovendien het eerder gepresenteerde Ajax thuisshirt en uitshirt voor 2017-2018.

Ajax keepersshirt en tenue 2017-2018 kopen

Het groene Ajax keepersshirt van Onana en van Leer kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 49,95. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 34,95 voor volwassenen en € 29,95 voor KIDS. De kousen zijn € 17,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe keepersshirt in deze WINKEL!