28 april 2018

Ajax draagt zwart/goud presentatiepak in 2018-2019

Ajax en adidas hebben vandaag ook het nieuwe presentatiepak van de Amsterdammers uitgebracht. Dit betreft het pak waarin we de spelers van Ajax zien tijdens het reizen naar de uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Bovendien wordt het pak vaak gedragen tijdens het verblijf in het hotel of zien we de technische en medische staf van Ajax in dit pak tijdens de wedstrijden van de club in dit pak. In het presentatiepak wordt door de club uit de hoofdstad niet getraind. Hiervoor heeft Ajax in samenwerking met adidas een ander pak gelanceerd. Benieuwd naar het presentatiepak? Check hieronder de details!

Zwart/goud Ajax presentatiejack en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Ajax presentatiepak bestaat ook dit jaar weer uit een trainingsjack en trainingsbroek. Beide items zijn geheel in stijl van het nieuwe Ajax uitshirt voor 2018-2019. Het trainingsjack van het pak is geheel zwart en bevat gouden accenten. Deze gouden details (door adidas ''RAW GOLD'' genoemd) zijn te vinden in de drie adidas strepen over de schouders en mouwen en in de logo's van de club en adidas op de borst. Boven het embleem van de 33 voudig kampioen van Nederland prijken drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de meer dan 30 gewonnen kampioenschappen. De andere borst bevat het adidas performance logo in het goud. Adidas en de club van trainer Erik Ten Haag zijn sinds 2000 partners van elkaar en het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog door tot 2020. Ook de ritsen van de zakken aan de zijkanten van het jack zijn goud. De rits van het presentatiejack is wel zwart. Daarnaast betreft de hals een baseball collar. Ook de mouwen van het presentatiejack van Ajax betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben.

De nieuwe trainingsbroek van het presentatiepak is dezelfde broek als de broek van het trainingspak, waarin de club uit de hoofdstad ook traint. Deze broek is geheel zwart met aan de zijkanten gouden adi trademark strepen. Een ander kenmerk van de trainingsbroek van Ajax is dat de bovenkant is uitgerust met een elastische tailleband. Deze band is perfect om de fit van de broek mee aan te passen. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken met een rits. Ook deze rits is goud. De onderkant van de Ajax trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Dit is handig om de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit te doen. Ook het logo van Ajax en het adi performance logo op de trainingsbroek zijn goud.

Het nieuwe adidas Ajax presentatiepak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Dit pak wordt door Ajax vooral gedragen in de voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Pas in april/mei 2020 wordt er weer een nieuw pak voor de uitwedstrijden uitgebracht.

Ajax presentatiepak bestellen

Het nieuwe Ajax presentatiepak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. Deze is alleen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het presentatiejack heeft een prijs van € 79,95 en de broek heeft een prijs van € 54,95. Wil je andere Ajax producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel altijd de nieuwste Ajax presentatiepak in deze SHOP!