5 september 2022

Ajax Daily Paper trainingsjack 2022-2023

Ajax, adidas en Daily Paper hebben vandaag de nieuwe Champions League trainingslijn gepresenteerd. Dit betreft een zogenaamde pré match collectie. De trainingsshirts en trainingsjacks van deze collectie worden door de Amsterdammers gedragen tijdens de voorbereiding op de Champions League wedstrijden in het seizoen 2022-2023. Ajax speelt in de groepsfase van het miljardenbal tegen Liverpool, Napoli en Glasgow Rangers. De collectie sluit perfect aan bij het Ajax 3e voetbalshirt 2022-2023, waarvoor Daily Paper ook verantwoordelijk is. In dit artikel bespreken we het design van het Ajax Daily Paper trainingsjack 2022-2023!

Ajax Champions League trainingsjack 2022-2023

Het Ajax Daily Paper trainingsjack 2022-2023 is volledig zwart en bevat een speciale print op de onderkant van de mouwen. Dit betreft een print van Oost-Afrikaanse kralen in de Pan-Afrikaanse kleuren: rood, zwart en groen. Dit design is door Daily Paper bedacht. De eigenaren van het modemerk hebben een Afrikaanse roots en alle kleding van het in Amsterdam gevestigde merk bevat een link naar deze roots. Met de collectie eren Ajax, adidas en Daily Paper het multiculturalisme in Amsterdam. De hoofdstad is bij uitstek die stad die wordt geroemd om zijn diverse bevolking en het inclusieve karakter. Bovendien staat het design van de nieuwe trainingslijn van de Amsterdammers symbool voor de multiculturele achtergrond die Daily Paper gemeen heeft met tal van Ajacieden en bewoners van Amsterdam. De drie adidas strepen op de schouders en mouwen van het trainingsjack zijn ook deels in stijl van de Pan Afrikaanse kleuren. De strepen zijn namelijk rood/grijs/groen. De logo's van Ajax, adidas en Daily Paper zijn wit. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst bevat het logo van de Amsterdammers. Dit logo is wit met zwarte lijnen. De drie kampioenssterren boven het logo van Ajax zijn wit en onder het logo van Ajax staan het Daily Paper logo. In de nek op de achterzijde van de hals van het Ajax Champions League trainingsjack prijkt het logo van Daily Paper in stijl van de Amsterdamse Andreaskruizen. Dit logo wordt gekenmerkt door Maasai schild, dat symbool staat voor bescherming, de Afrikaanse heritage van het merk en de filosofie om moderne nomaden te zijn waar mobiliteit de meest efficiënte strategie is om schaarse hulpbronnen te exploiteren. Het iconische logo van het modemerk staat er namelijk drie keer, in het rood, grijs en groen. Het trainingsjack bevat een doorlopende rits en heeft bovendien twee zakken aan de zijkanten.

Het Champions League trainingsjack kan eventueel gecombineerd worden met een trainingsbroek. De trainingsbroek heeft dezelfde look als het trainingsjack. Deze is volledig zwart met aan de zijkanten de adidas trademark strepen in het rood/grijs/groen. Ter hoogte van de kuiten bevindt zich dezelfde kralenprint als op de mouwen van het trainingsjack en op de bovenzijde van de achterkant van de trainingsbroek is het Daily Paper verwerkt. De trainingsbroek bevat ook twee zakken aan de zijkanten. Zoals alle trainingskleding van adidas is deze nieuwe pre-match trainingslijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Ajax Daily Paper trainingsjack 2022-2023, welke tot en met het einde van het seizoen gedragen wordt en check bovendien het Ajax Daily Paper warming-up shirt 2022-2023.

Ajax Daily Paper collectie bestellen

Het adidas X Ajax Daily Paper trainingsjack 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsjack is in twee versies beschikbaar, namelijk als anthem jack en als normaal trainingsjack. Het anthem trainingsjack is € 100,- en het trainingsjack € 65,-. De trainingsbroek is € 60,-. Het trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.

Bestel de nieuwste Ajax trainingskleding altijd in deze SHOP 

of de 
adidas SHOP

Ajax Daily Paper trainingsjack 2022-2023

Ajax Daily Paper trainingsjack 2022-2023