Ajax Daily Paper warming-up shirt 2022-2023

De nieuwe collectie rondom het Ajax 3e voetbalshirt 2022-2023 is officieel! De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met het Amsterdamse modemerk Daily Paper en bevat dit seizoen ook weer een super vet warming-up shirt. Dit trainingsshirt of pré match top draagt het team van trainer Alfred Schreuder vooral tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in het seizoen 2022-2023. Adidas is de producent van de nieuwe collectie, maar voor het ontwerp van zowel het voetbalshirt als de trainingskleding is Daily Paper verantwoordelijk. Het warming-up shirt heeft dan ook een iconische Daily Paper design.

Het adidas Ajax Daily Paper warming-up shirt 2022-2023 heeft als basiskleur zwart en bevat een all-over print van rode en groene geometrische vormen. Het pré match top bevat namelijk een design van rode en groene driehoeken en horizontale lijnen. De designs van Daily Paper zijn veelal geïnspireerd door Afrikaanse patronen en dit is dus ook terug te zien in het design van het Ajax warming-up shirt 2022-2023. Sinds de lancering van het kledingmerk vormt Afrika een grote inspiratiebron voor de designers van het merk en worden er typisch Afrikaanse kleurenpaletten, prints, gezegden, symbolen, topografieën en graphics in de kleding van het Amsterdamse merk verwerkt. Daily Paper is een Amsterdams mode- en lifestylemerk, dat in 2012 als blog is opgericht door drie jeugdvrienden (Jefferson Osei, Abderrahmane Trabsini en Hussein Suleiman) en is uitgegroeid tot een wereldwijd populair modemerk. De drie vrienden zijn bovendien fervent supporter van Ajax.

Het Ajax warming-up shirt 2022-2023 bevat een zwarte ronde hals en, zoals altijd het geval is bij de warming-up shirts van adidas, ontbreken de drie adidas strepen. De rechterborst bevat het logo van adidas in het wit en de linkerborst bevat het Ajax logo. Dit betreft een wit logo met zwarte lijnen. Boven het logo staan drie sterren, die verwijzen naar de 36 landskampioenschappen en onder het logo van Ajax prijkt het logo van Daily Paper. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat er naast het logo van de kledingsponsor (adidas) ook een logo van een modemerk op zowel het voetbalshirt als de trainingskleding staat. Op het midden van het Ajax warming-up shirt staat het logo van hoofdsponsor ZIGGO in het wit.

Ook dit Ajax trainingstenue is natuurlijk weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het trainingsshirt verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Het adidas Ajax Daily Paper trainingsshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). Dit warming-up shirt is beschikbaar vanaf € 64,95. Check ook andere nieuwe Ajax trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel de nieuwste Ajax trainingskleding altijd in deze SHOP of de adidas SHOP

Ajax warming-up shirt Daily Paper 2022-2023

Ajax warming-up shirt Daily Paper 2022-2023