AEK Athene voetbalshirts 2021-2022

AEK Athene en Nike hebben vandaag de nieuwe AEK Athene voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt AEK de Griekse Super League, beker en Europese wedstrijden in 2021-2022. Vanaf dit seizoen is Nike de producent van de AEK Athene tenues. Het Amerikaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Capelli.

AEK Athene thuisshirt 2021-2022

De nieuwe AEK Athene voetbalshirts 2021-2022 hebben allemaal een standaard template. De tenues zijn namelijk gebaseerd op verschillende teamwear templates uit de catalogus van Nike. Het AEK Athene thuisshirt heeft het Nike Striped Division IV Temwear template en bevat een design van verticale zwarte en gele banen. Daarnaast heeft het tenue een ronde hals. De swoosh van Nike op de rechterborst is wit met een zwarte omlijning. De andere borst bevat de badge van de club en op het midden van de borst staat een speciale badge van de Griekse vlag. Sponsor Stoixima prijkt op het midden van het tenue. De achterkant van het thuistenue is geel en bevat in de nek de initialen van de club: AEK FC. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/gele kousen.

AEK Athene uitshirt 2021-2022

Het AEK Athene uitshirt 2021-2022 heeft het Nike Strike II template. Dit voetbalshirt is volledig zwart en bevat op de mouwen een all-over print van golven en stippen. Ook dit tenue bevat een ronde hals en alle logo's en badges staan op dezelfde plek als op het uittenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. AEK Athene heeft dit seizoen ook een derde tenue. Dit tenue bevat een ontwerp van diagonale banen in twee tinten blauw. Verder heeft dit tenue een combinatie van een diepere V-hals en opstaande kraag. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Zoals alle Nike tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AEK Athene voetbalshirts 2021-2022 welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Oliveira, Garcia, Ansarifard, Almpanis, Tzavelas en andere spelers. Ben je fan van AEK Athene en opzoek naar een t-shirt of hoodie van de Griekse club? Check deze webshop!

AEK Athene thuisshirt 2021-2022