24 juni 2017

AEK Athene voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Griekse club AEK Athene zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de Griekse club en kledingsponsor Nike. In deze nieuwe shirts speelt AEK Athene de wedstrijden in de Griekse competitie en beker gedurende 2017-2018. AEK eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats in de Griekse competitie en behaalde net niet Europees voetbal. De club en Nike lanceerden zowel een nieuw thuisshirt, als een nieuw uitshirt en 3e shirt. Check hieronder de details van de nieuwe tenues van de club van trainer Jimenez.

AEK Athene thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion in Athene heeft het traditionele design en is geïnspireerd door het shirt van 2003. Tijdens dit seizoen speelde de club Champions League. Het shirt wordt gekenmerkt door de zwarte en gele verticale banen over het shirt. Het voetbalshirt bevat een ronde hals en de mouwen van het shirt zijn zwart. De rechter borst bevat het logo van Nike in het wit en de andere borst bevat het logo van de Griekse club. Nike en AEK hebben sinds de zomer van 2015 een samenwerking met elkaar. De achterkant van het voetbalshirt is zwart. Dit geldt ook voor het voetbalbroekje en de kousen.

AEK Athene uitshirt 2017-2018

Het AEK Athene uitshirt voor 2017-2018 heeft een wat simpeler design. Dit shirt is licht grijs met donkerder grijze mouwen. Het shirt is bovendien uitgerust met een v-hals. Het uittenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje en grijze kousen met details in donkerdere en lichtere tinten.

AEK Athene 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe AEK Athene 3e shirt is het meest in het oog springende voetbalshirt voor 2017-2018. Dit shirt is geheel zwart en bevat een watermerk van de dubbelkoppige adelaar uit het logo. Ook dit shirt bevat een ronde hals en op de borst prijken de logo's van Nike en de club. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een geel broekje en zwarte kousen.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van AEK Athene uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Araujo, Aravidis, Mantalos, Hugo Almeida, Vargas, Vila en andere spelers.

De AEK Athene voetbalshirts voor 2017-2018 zijn vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Griekse club. Wil je andere shirts voor 2017-2018 kopen, check deze online SHOP!