AEK Athene voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van de Griekse topclub AEK Athene zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Capelli Sport. In deze nieuwe tenues speelt de club haar wedstrijden in de Griekse Super League en de Europa League gedurende het seizoen 2020-2021. In de Europa League is de club van trainer Massimo Carrera ingedeeld in poule G. Naast de Grieken zitten ook Sporting Braga, Leicester City en Zorya Luhanks in deze poule. Capelli Sport is sinds de zomer van 2018 de trotste kledingsponsor van AEK Athene. 

AEK Athene thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van AEK Athene wordt gekenmerkt door de traditionele clubkleuren geel en zwart. Echter is er wel een groot verschil met afgelopen jaren. In plaats van een strepen design is het shirt dit jaar uitgerust met een half-half ontwerp. De rechterkant van het shirt is zwart en de linkerkant is geel. De mouwen van het shirt zijn juist precies omgekeerd. Op de schouders van het shirt staan vier blokken. Bij de zwarte schouder zijn deze geel en vice versa. Het nieuwe thuisshirt van de Griekse topclub wordt verder gekenmerkt door een karakteristieke polo kraag. Deze is zwart van kleur. Op de rechterborst staat de naam van kledingsponsor Capelli Sport. Op de linkerborst prijkt het schitterende clubwapen van AEK. De naam van de hoofdsponsor is terug te vinden op het midden van het shirt. Het thuistenue van de AEK Athene wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

AEK Athene uitshirt 2020-2021

Het uitshirt van AEK Athene is dit jaar zwart van kleur. Over het shirt lopen vier banen in horizontale richting. Deze banen worden gevormd door middel van vele grijze stippen. De mouwen van het nieuwe uittricot zijn zwart en zijn uitgerust met subtiele biezen. Deze zijn geel. Hiermee komen de clubkleuren van AEK Athene ook terug in het uitshirt van de Griekse club. De blokken op de schouders van het shirt zijn ook geel van kleur. Het nieuwe uittenue van de geel/zwarten is uitgerust met een moderne ronde hals, welke zwart van kleur is en wordt versierd met een subtiele gele lijn. De naam van kledingsponsor Capelli staat op de rechterborst, het clubwapen van AEK Athene schittert op de linkerborst. De naam van de shirtsponsor staat op dezelfde plek als bij het thuisshirt. Ook de broek en de kousen van het nieuwe uittenue zijn dezelfde kleur als van het thuisshirt.

Ben je fan van AEK Athene en opzoek naar fan-artikels van de Griekse club zoals t-shirts of een hoodie? Check deze webshop!

AEK Athene voetbalshirt 2020-2021

AEK Athene uitshirt 2020-2021