AEK Athene voetbalshirts 2018-2019

AEK Athene heeft zich ten koste van de Hongaarse club Videoton FC geplaatst voor de groepsfase van de Champions League! Dit betekent dat we dit jaar ook de voetbalshirts van de Griekse club uitlichten. In deze voetbalshirts speelt AEK Athene niet alleen de wedstrijden in de Champions League, maar ook in de Griekse competitie en beker gedurende 2018-2019. De laatste keer dat de club in de groepsfase van de CL speelde was in het seizoen 2007-2008. Vanaf dit seizoen heeft AEK Athene een nieuwe kledingsponsor. Dat is namelijk het sportmerk Capelli Sport. Het Amerikaanse sportmerk heeft Nike vervangen als kledingsponsor van het kampioen van Griekenland. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club uit de Griekse hoofdstad!

AEK Athene thuisshirt 2018-2019

Het AEK Athene thuisshirt voor 2018-2019 is dit seizoen weer overwegend geel, maar bevat ook verticale, zwarte banen. Deze banen worden geflankeerd door dunner zwarte strepen. De voorkant van het shirt bevat drie verticale banen. De mouwen zijn geheel geel en worden afgesloten door een subtiele, zwarte lijn. Op de schouders komen de trademark tekens van Capelli Sport terug. Deze tekens bestaan uit blokken. Verder bevat het shirt een kleine y-hals en op de borst prijken de logo's van de club en het Amerikaanse sportmerk. De binnenkant van de hals bevat een taping, waarin de initialen van de club zijn verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met gele accenten. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

AEK Athene uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Het uitshirt van AEK Athene voor 2018-2019 is zwart en bevat gele accenten in de opstaande kraag, de bies aan de onderkant van de mouwen en de trademark tekens op de schouders. De logo's van Capelli en AEK staan op dezelfde plek als het thuisshirt en het uittenue is compleet zwart. Dit betekent dat het broekje en de kousen ook zwart zijn met gele details. Het 3e shirt van de Grieken heeft een wat klassieker design. Dit voetbalshirt bevat namelijk een gele polo kraag. Verder is dit shirt geheel blauw met een brede, gele bies aan de onderkant. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een blauw broekje en blauwe kousen met gele details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AEK Athene voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mantalos, Livaja, Simoes, Bargas, Chygrynskiy, Bakasetas en andere sterspelers.

AEK Athene voetbalshirt bestellen

De AEK Athene voetbalshirts voor 2018-2019 zijn vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de Griekse club. Wil je andere shirts voor 2018-2019 of een AEK Athene fan t-shirt of hoodie kopen, check deze online SHOP! 

Of check het overzicht met AEK Athene shirts hiernaast of hieronder!