21 juni 2016

ADO Den Haag voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe shirts van ADO Den Haag voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Errea. In deze shirts speelt ADO de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende 2016-2017. De nieuwe shirts werden gelanceerd tijdens de eerste training van de club ter voorbereiding op 2016-2017. De club en de Italiaanse kledingsponsor presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club. De drie shirts zijn tot stand gekomen in samenwerking met de supportersverenigingen FCDH-Middennoord en Haagsche Bluf, Fansupport en de technische staf. Uiteraard bespreken we alle nieuwe shirts van de club waar Zelkjo Petrovic vanaf komend seizoen de scepter zwaait. We beginnen met het thuisshirt.

ADO Den Haag thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe ADO Den Haag thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de groene en gele verticale banen over het shirt.De onderkant van de banen hebben een vervagend effect. De mouwen zijn overwegend groen, terwijl over de schouders een gele band loopt. Verder is het nieuwe shirt van de Haagse club uitgerust met een stijlvolle y-vormige kraag in de clubkleuren van de Eredivisionist. De rechter borst bevat het logo van Errea in het groen, terwijl het logo van de Italiaanse kledingsponsor in het geel op de mouwen staat. Errea en ADO Den Haag zijn sinds 2011 aan elkaar verbonden. De andere borst bevat het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Kyocera Stadion. Hoofdsponsor van de club is BASIC FIT Fitness. Ook de shirtsponsor van ADO Den Haag is sinds 2011 verbonden aan de club. Uiteraard is het nieuwe shirt van ADO weer voorzien van een aantal unieke details. Zo bevat de binnenkant van de kraag uitgerust met een afbeelding van de ooievaar uit het clublogo. Bovendien staat het jaar van de oprichting in de binnenkant van de kraag: 1905. Daarnaast is de binnenkant van het shirt aan de onderkant voorzien van een leus: ''Haagse bluf, strijd en passie'', Het nieuwe ADO Den Haag thuistenue wordt evenals vorig seizoen gecompleteerd door een geel short met groene accenten aan de onderkant van de pijpen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Errea. De kousen van het nieuwe tenue zijn horizontaal geel/groen gestreept. Check hieronder de foto's van het nieuwe thuisshirt van de club.

ADO Den Haag uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe ADO Den Haag uitshirt voor 2016-2017 heeft in vergelijking met vorig seizoen ook een geheel nieuw design. Dit shirt wordt gekenmerkt door de verticale witte en zwarte banen over het shirt. Deze kleuren zijn gebaseerd op de shirts van Juventus. Met de supportersgroep van Juventus onderhouden de supporters van ADO een sterke band. Bovendien is het nieuwe shirt voorzien van fel groene accenten. De zwarte banen op het nieuwe shirt van ADO zijn aan de bovenkant uitgerust met dunne diagonale witte strepen. De fel groene details komen allereerst terug in de y-vormige hals. De binnenkant van de kraag bevat in deze kleur een deel van de naam van de club: ADO. Bovendien bevat de binnenkant van de kraag een strip, waarin de gehele naam van de club verwerkt is. De fel groene details komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bies is overwegend zwart en bevat een dunne fel groene lijn. De onderkant van het shirt bevat een speciaal label met daarin een omgekeerde v-opening, waarin de clubkleuren van ADO Den Haag zijn verwerkt en waarbij in het goud ''2016-2017 ADO Den Haag'' staat, met de iconische ooievaar van de club. Het nieuwe uittenue van ADO Den Haag wordt dit jaar gecompleteerd door een overwegend zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een witte strip. De kousen van het nieuwe uittenue zijn zwart met aan de bovenkant een witte band en een dunnere fel groene band. Check hieronder de foto's van het nieuwe ADO Den Haag uitshirt, waarin sterren als Meijers, Beugelsijk, Jansen, Schaken, Duplan en nog meer sterren schitteren gedurende 2016-2017.

ADO Den Haag voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van ADO Den Haag voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online shop van de club of in de shops hieronder. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 70,- en voor kinderen € 60,-. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe ADO shirt in deze ADO shop

of in deze SHOP


Ado -den -haag -thuis -shirt -2016-2017

Ado -den -haag -uit -shirt -2016-2017

BRON foto's:
ADO Den Haag.nl