1 juli 2015

ADO Den Haag voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe ADO Den Haag voetbalshirts zijn vandaag officieel gelanceerd dooe Errea en de Haagse club. In deze voetbalshirts speelt ADO de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Thuishaven van ADO Den Haag is het Kyocera Stadion. In dit blog bespreken we beide nieuwe voetbalshirts van de Haagse club, waarbij vooral het nieuwe uitshirt voor 2015-2016 een speciale betekenis heeft.

ADO Den Haag thuisshirt 2015-2016

Het ADO Den Haag thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de gele en groene banen over het shirt. Op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor Basic-Fit in een groen blok, welke naar beneden toe een vervagend effect heeft. Verder is het thuisshirt van ADO uitgerust met een gele v-hals en een groene gevouwen kraag. Op de mouwen en de rechter borst staat het logo van het Italiaanse sportmerk Errea. De mouwen zijn overwegend groen en worden afgesloten door een gele bies. De andere borst bevat het logo van ADO Den Haag. Het nieuwe ADO Den Haag thuistenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met een dunne groene band aan de onderkant. Ook op de shorts staan het logo van Errea en de club. De kousen van het nieuwe ADO Den Haag thuistenue zijn geheel geel met aan de bovenkant groene en gele blokken. Ook de kousen bevatten het logo van Errea.

ADO Den Haag uitshirt 2015-2016

Het nieuwe ADO Den Haag uitshirt 2015-2016 is een combinatie van groen, rood en wit. Over het midden van het uitshirt loopt een groene brede baan en verder zijn de zijkanten van het shirt en de mouwen rood. De onderkant van de mouwen wordt afgesloten door een witte bies en ook de v-hals van het shirt is wit. De binnenkant van de kraag bevat de elftalfoto van ADO Den Haag van het seizoen 1968. Destijds won de club voor het eerst de KNVB Beker. Vorig seizoen stond er nog een foto van het elftal van 1975 aan de binnenkant van de nek. Ook toen won de club de beker. De rechter borst van het nieuwe ADO Den Haag uitshirt bevat een vintage logo van de club en de linker borst bevat het huidige logo. Errea staat op het midden van de borst met daaronder Basic-Fit Fitness. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje. De kousen zijn ook overwegend wit met aan de bovenkant een twee groene en twee rode banen. Check hieronder de foto's van de nieuwe ADO Den Haag voetbalshirts, waarin sterren als Duplan, Wormgoor, Zuiverloon, Kanon, Derijck, Jansen en van Duinen tijdens het seizoen 2015-2016 zullen schitteren.

ADO Den Haag voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe ADO Den Haag thuisshirt en uitshirt 2015-2016 kan je vanaf medio juli kopen in de online shop van Subside Sports voor een bedrag van € 69,95 in volwassen maten. Daar kan je de voetbalshirts ook laten voorzien van de bedrukking van verschillende sterren of een eigen naam en nummer. Check ook het overzicht met beschikbare ADO Den Haag producten hiernaast!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

ADO-Den -Haag -voetbalshirts -2015-2016