ADO Den Haag uitshirt en bekershirt 2019-2020

ADO Den Haag heeft vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt twee nieuwe uitshirts voor 2019-2020. Het ene shirt betreft het reguliere uitshirt en het andere voetbalshirt betreft het zogenaamde bekershirt, dat vooral tijdens de uitwedstrijden in de KNVB Beker gedragen wordt. In beide tenues speelt ADO overigens ook de Eredivisie uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Het Italiaanse sportmerk Errea is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts. Het merk is namelijk al sinds 2011 kledingsponsor van de club van trainer Alfons Groenendijk.

ADO Den Haag uitshirt 2019-2020

Het nieuwe ADO Den Haag uitshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het keepersshirt van vorig seizoen. Het voetbalshirt is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de horizontale groene banen over het shirt. Deze banen zijn verdeeld in dunne mintgroene lijnen, welke vervagen naar de zijkanten van het voetbalshirt. De mouwen van het nieuwe ADO Den Haag uittenue zijn donkergrijs. Het nieuwe tenue bevat verder een V-hals. De logo's van de club, Errea en hoofdsponsor CARS JEANS op het tenue zijn wit. Evenals het thuisshirt bevat het nieuwe uitshirt van ADO verschillende details. De binnenkant van de hals bevat een taping met daarin de leus van de club: ''STRIJD. PASSIE. HAAGSE BLUF.'' In de binnenkant van het tenue is ook een passage uit het clublied van ADO verwerkt: ''Wie eens ons shirt mocht dragen, vergeet dat maar niet zo!'' In de nek aan de achterkant van het voetbalshirt staat de tekst: ''Onze Trots.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen met mintgroene accenten. De kousen bevatten bovendien het oprichtingsjaar van de club: SINCE 1905.

ADO Den Haag bekershirt 2019-2020

Het ADO Den Haag 3e shirt voor 2019-2020 heeft een clean design. Het shirt is wit met verschillende details uit de clubkleuren van de Haagse club. De bies aan de onderkant van de rechtermouw is groen en van de linkermouw is deze geel. Ook dit voetbalshirt bevat een V-hals en de logo's van CARS JEANS en Errea op de voorkant van het tenue zijn groen. Het tenue bevat dezelfde details als het uitshirt en wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met groene en gele details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe ADO Den Haag uitshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Meijers, Immers, Beugelsdijk, Falkenburg, Troupe, Bakker en nog meer sterspelers.

ADO Den Haag voetbalshirt bestellen

Het nieuwe ADO den Haag uitshirt en 3e shirt voor 2019-2020 kan je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen.  In de onderstaande webshops kan je het nieuwe ADO Den Haag shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Koop het nieuwe ADO Den Haag shirt in deze SHOP

of deze winkel!

ADO Den Haag uitshirt 2019-2020

ADO Den Haag bekershirt 2019-2020

ADO den Haag voetbalshirts 2019-2020