21 juni 2016

ADO Den Haag 3e shirt 2016-2017

ADO Den Haag heeft dit seizoen ook een 3e voetbalshirt voor 2016-2017 gelanceerd. In dit alternatieve uitshirt speelt de Haagse club ook een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie gedurende 2016-2017. Evenals het nieuwe thuisshirt en het eerste uitshirt is het design van het nieuwe voetbalshirt van de Eredivisionist tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de supportersverenigingen FCDH-Middennoord en Haagsche Bluf, Fansupport, de technische staf en kledingsponsor Errea. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder.

ADO Den Haag 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe ADO Den Haag 3e shirt voor 2016-2017 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Haagse club. Het shirt is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de y-vormige hals met gevouwen gele kraag. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van kledingsponsor Errea in het fel geel. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2011 verbonden aan de club waar trainer Petrovic vanaf dit seizoen aan het roer staat. Het contract met Errea loopt in ieder geval nog tot 2019. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het shirt staat BASIC-Fit Fitness, welke ook sinds 2011 hoofdsponsor is van de club. De binnenkant van de kraag bevat nog een aantal speciale accenten. Allereerst bevat het shirt een groene strip, waarin de naam van de club is verwerkt. Ook de ooievaar uit het clublogo staat aan de binnenkant van de kraag, evenals het oprichtingsjaar van de club: 1905. De achterkant van het nieuwe 3e shirt van ADO bevat aan de onderkant een speciaal label in de vorm van een driehoek. Ook hierin is de ooievaar verwerkt en het jaartal van het seizoen (2016-2017) met de naam van de club. Daaronder bevindt zich een subtiele geel/groene strip. Bovendien bevat de achterkant de leus van de club: ''Haagse bluf, strijd, trots''. Het nieuwe 3e tenue van de Eredivisie club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Kycora Stadion, wordt gecompleteerd door een groen short met aan de onderkant een gele strip. De kousen hebben ook deze kleuren, alleen zijn de gele accenten hierop wat feller. Check hieronder de foto's van de nieuwe ADO Den Haag 3e shirts en tenues voor 2016-2017. Check ook het vandaag gelanceerde thuisshirt en uitshirt van de Haagse club.

ADO Den Haag voetbalshirt kopen

Het nieuwe 3e shirt van ADO Den Haag voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online shop van de club of in de shops hieronder, evenals het nieuwe thuisshirt en uitshirt. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 70,- en voor kinderen € 60,-. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe ADO shirt in deze ADO shop

of in deze SHOP


ADO-Den -Haag -3e -shirt -2016-2017

Bron foto's: ADO Den Haag