20 september 2017

adidas lanceert jaren '80 Bayern Munchen trainingspak

Bayern Munchen goes retro! Vandaag heeft adidas namelijk een speciaal retro trainingspak voor de kampioen van Duitsland bekend gemaakt. Dit pak wordt niet door de club tijdens de trainingen en warming-up gedragen, maar is puur en alleen een pak dat gelanceerd is om als echte Bayern fan te dragen. Het nieuwe retro trainingspak is geïnspireerd door de trainingspakken die de club droeg tijdens de jaren ’80, met als opvallend kenmerk dat de drie strepen van het Duitse sportmerk een nieuwe stijl en plaats hebben gekregen op het pak. Het nieuwe trainingspak heeft hiermee een echte vintage stijl en bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Check hieronder de details van het unieke pak!

Bayern Munchen retro trainingsjack

Het trainingsjack van het vintage Bayern Munchen jaren ’80 trainingspak is geheel rood en bevat een hoge hals. We gaven het net al aan, de drie adidas strepen zijn pas echt retro. Deze drie strepen bevinden zich alleen over de rechter schouder. Waar deze normaliter horizontaal over de schouders lopen, zijn deze nu diagonaal over de rechter schouder geplaatst en zijn deze breder. Bovendien staan deze strepen niet op de linker schouder. De strepen zijn geheel wit. Deze strepen in combinatie met de hoge, geribbelde kraag maakt het nieuwe trainingsjack in stijl van de pakken die de club droeg tijdens de jaren ’80. Ook destijds verzorgde adidas al de trainingspakken van de club. Het Duitse sportmerk is sinds de jaren ’50 namelijk kledingsponsor. Verder is het jack uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten en staan de logo’s van de club en adidas op de borst. De mouwen van het pak zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen! Ook adidas Originals lanceerde een aantal weken geleden een speciaal retro trainingsjack van Bayern. 

Bayern Munchen retro trainingsbroek

Het nieuwe retro pak van de Rekordmeister wordt compleet gemaakt door een speciale retro trainingsbroek in het navy blauw. Ook deze broek bevat drie diagonale adidas strepen over de rechter pijp. Deze strepen zijn niet aanwezig op de linker pijp van de broek. Ook deze broek bevat twee zakken en is aan de bovenkant uitgerust met een elastische tailleband met trekkoord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Zoals alle trainingspakken van adidas zijn ook de retro pakken van Bayern Munchen uitgerust met enkelritsen aan de onderkant. Hierdoor kan je nog makkelijker de broek over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit doen. De trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. Uiteraard mogen de logo’s van de club en adidas niet ontbreken op het nieuwe vintage pak van de club van trainer Ancelotti. Ben je op zoek naar het pak dat door de spelers WEL gedragen wordt? Check dan het Bayern Munchen trainingspak voor 2017-2018 of het Bayern Munchen Champions League trainingspak.

Bayern Munchen jaren '80 trainingspak kopen

Het nieuwe retro trainingspak van Bayern Munchen kan je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Deze kan je namelijk alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is € 74,95 en de bijbehorende trainingsbroek heeft een prijs van € 64,95. Wil je andere producten van Bayern kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het retro trainingspak vanaf nu exclusief in deze winkel!