16 mei 2018

adidas lanceert nieuw Juventus ZNE anthem trainingsjack voor 2018-2019

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van 2018-2019 hebben Juventus en adidas het nieuwe anthem trainingsjack van de Italiaanse kampioen uitgebracht. Dit is het jack dat door de spelers van JUVE gedragen wordt bij de opkomst op het veld ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en en Champions League wedstrijden komend seizoen. Dit is ook het jack waarin we de spelers van Juve zien tijdens het afspelen van het Champions League nummer voorafgaande aan de wedstrijden in het kampioenenbal. Het jack heeft een geheel nieuwe design gekregen in vergelijking met vorig seizoen! Check hieronder alles over het nieuwe jack van ''I Bianconeri.''

Juventus trainingsjack en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Juventus trainingsjack maakt onderdeel uit van de Z.N.E collectie van adidas. Adidas heeft een aantal wijzigingen aangebracht in het ZNE concept. In vergelijking met vorig jaar is de hoge hals van het jack verdwenen, alsook de capuchon. Deze zijn ingeruild voor een baseball collar. Het nieuwe jack va Juve heeft hetzelfde template als de trainingsjacks die door verschillende adidas landenteams op het WK worden gedragen, zoals Argentinië, Colombia, Duitsland en Spanje. Het nieuwe jack van Juventus is overwegend grijs. Deze tint grijs lijkt wel leger groen. Verder heeft het jack een vrij simpel design. Zoals altijd zijn de drie strepen van adidas weggelaten op de ZNE jacks van het merk. De rechter borst bevat het performance logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het embleem van de club. Boven het embleem van Juve ontbreken de drie sterren, die verwijzen naar de kampioenschappen van de club. De achterkant van het jack bevat nog wel een aantal club details. Zo is de bovenkant van de achterkant uitgerust met een lipje. Dit lipje is geheel in stijl van de clubkleuren van Juventus en is zwart/wit. Onder dit lipje staat de naam van de club in dezelfde lettertype als de officiële bedrukking van 2018-2019. Het jack bestaat voor 100% uit polyester en valt perfect om het lichaam.

Juventus en adidas hebben dit jaar een bijbehorende trainingsbroek uitgebracht. Dit betreft de ICON trainingsbroek van de club. Deze icon trainingsbroek is geheel zwart en bevat ook in het zwart de logo's van de club en adidas. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen en deze broek heeft een getailleerde fit. Check hieronder de foto's van het nieuwe jack en de trainingsbroek, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dybala, Mandzukic, Benatia, Higuain en nog meer sterren. Of check het nieuwe thuisshirt van Juventus.

Juventus ZNE anthem jack bestellen

Het nieuwe Juventus anthem jack voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is € 79,95. De icon trainingsbroek is ook alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 64,95. Wil je andere producten van de Italiaanse kampioen bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Juventus trainingsjack in de ADIDAS SHOP