17 juli 2017

AC Milan warming-up shirt 2017-2018

De spelers van AC Milan dragen dit seizoen een geheel nieuw warming-up shirt. Vandaag lanceerde adidas in samenwerking met de club een geheel nieuw pre match top voor 2017-2018. Dit pre match voetbalshirt wordt door de spelers gedragen tijdens de warming-up of het inlopen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden dit seizoen. Het inloopshirt betreft dus alleen het shirt waarin de warming-up plaatsvindt en in dit shirt wordt dus niet getraind. Check hieronder alle details van het nieuwe pre match voetbalshirt van de Rossoneri. Dit shirt heeft traditioneel een wat rijker design dan de trainingsshirts van de club.

AC Milan pre match voetbalshirt 2017-2018

Het AC Milan warming-up shirt voor 2017-2018 is geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt van de club van trainer Montella. Het shirt is namelijk een combinatie van rood en zwart en wordt gekenmerkt door de all-over print van v-banen en diagonale banen over het shirt. Hiermee heeft het shirts dezelfde stijl als het template dat adidas veelvuldig voor haar voetbalshirts gebruikte in de jaren '80 en '90. De mouwen van het shirt zijn overwegend rood met drie zwarte stripes van het Duitse sportmerk. Bovendien is de pre match top van de Italiaanse club uitgerust met een ronde hals. Niet alleen het design van het shirt springt in het oog. Dit geldt ook voor de pasvorm. Geheel in stijl van streetwear heeft het shirt een longfit pasvorm en bevat de onderkant van het shirt een brede rode band. Dit geldt ook voor de mouwen. Hierdoor lijkt het erop dat er bij het shirt twee shirts over elkaar worden gedragen. Verder bevat het shirt ook uitingen van de kledingsponsor en de club. De rechter borst bevat het performance logo van adidas in het zwart en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo staat de gouden ster, welke een verwijzing is naar de 18 kampioenschappen van de club.

Wat zeker niet onvermeld mag blijven is dat de shirts van een unieke stof zijn gemaakt. Bij ieder shirt is gebruik gemaakt van een uniek procédé. Om deze reden hebben alle shirts een andere all-over print en is ieder shirt uniek. Daarnaast zijn de shirts uitgerust met de Climacool technology van adidas, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren door het vochtafvoerende en ventilerende effect. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Suso, Biglia, Bonucci, Andre Silva, Bacca, Calhanoglu, Kessie en andere sterren. Check bovendien het jack waarin de spelers het veld betreden of het nieuwste AC Milan trainingspak voor 2017-2018.

AC Milan pre match shirt 2017-2018 kopen

Het nieuwe AC Milan pre match voetbalshirt voor 2017-2018 kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 59,95 en voor kinderen € 49,95. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check bovendien andere beschikbare Milan producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe AC Milan pre match shirt IN DEZE SHOP!