1 juni 2017

AC Milan en adidas lanceren anthem trainingsjack met capuchon 2017-2018

Even een item uit de categorie ''populaire producten.'' De hooded anthem trainingsjacks van de clubs waarvan adidas kledingsponsor is, schijnen mateloos populair te zijn. Inmiddels is ook het nieuwe AC Milan anthem trainingsjack voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt door het Duitse sportmerk en de Italiaanse club. Dit is het jack dat door de spelers gedragen wordt tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden gedurende 2017-2018. Hieronder bespreken we de details van het jack dat geheel in stijl is van de clubkleuren van de Rossoneri.

Het nieuwe AC Milan hooded anthem trainingsjack voor 2017-2018 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de driedelige capuchon. Verder is het jack uitgerust met een lange rits en bevinden zich twee kangoeroezakken aan de zijkanten van het voetbaljack. Dit betekent dat de zakken aan de zijkanten net wat dieper zijn dan normale zakken. Opvallend is dat het logo van kledingsponsor adidas niet op de rechter borst staat, maar op dit jack is verplaatst naar de linker mouw. Het logo van de club prijkt wel op de linker borst. Boven dit logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen van de Italianen. Een ander opvallend gegeven is dat het nieuwe trainingsjack van de Rossoneri geen adidas strepen bevat. Deze zijn noch op de schouders en mouwen, noch aan de zijkanten van het jack aanwezig. De mouwen zijn uitgerust met ribbels, waardoor deze nog strakker om de armen vallen en je ook nog eens de perfecte bewegingsvrijheid hebt. Het nieuwe Milan trainingsjack bestaat voor 70% uit katoen en 30% uit polyester. Dit geeft het jack een super zacht gevoel. Het jack is daarom niet alleen perfect om in te sporten, maar ook om casual of in vrije tijd als echte AC Milan fan te dragen. Het trainingsjack van de bespeler van San Siro wordt helemaal afgemaakt door een horizontale lijn op de mouwen. Check ook het eerder gelanceerde AC Milan thuisshirt voor 2017-2018. 

Het nieuwe AC Milan anthem jack voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Je moet hiervoor wel aardig in de buidel tasten. Het jack heeft namelijk een prijs van € 89,95! Wil je andere AC Milan producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe AC Milan jack EXCLUSIEF IN DEZE SHOP!