30 juni 2017

AC Milan trainingspak 2017-2018

Het nieuwe AC Milan trainingspak voor 2017-2018 is gelanceerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt van de club. Het nieuwe trainingspak van Milan is geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt. en wordt vanaf nu tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en mogelijk ook Europese wedstrijden komend seizoen. Zoals we dit seizoen van adidas gewend zijn, bestaat het pak van Milan uit een training top met duimgaten en een strakke trainingsbroek. Van het pak is ook een versie met trainingsjack gelanceerd. We bespreken het design hieronder.

AC Milan training top en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe AC Milan trainingspak voor 2017-2018 bestaat uit een training top en strakke trainingsbroek. De training top of sweater is gebaseerd op het adidas TIRO 17 template. Dit is het template dat adidas gebruikt voor alle trainingskleding van topclubs als Real Madrid, Bayern München, Juventus, Manchester United, Feyenoord en Ajax. De training top van het nieuwe trainingspak is in stijl van het nieuwe AC Milan uitshirt en is wit en bevat bovendien een hoge witte hals. Verder wordt de sweater gekenmerkt door de ''tricolore'' uit de clubkleuren van de club. Dit betekent dat de training top ook rode en zwarte details bevat. Deze komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Twee van de drie strepen over de training top zijn rood en één streep is zwart. Ook de onderkant van de mouwen bevat een rode streep en de rode en zwarte details komen ook nog eens terug in een band aan de onderkant van de achterkant van de top. Zoals alle training tops uit het TIRO 17 template van adidas bevatten de mouwen van de trainingssweater van de Rossoneri duimgaten. Deze hebben de fit van een handschoen en hierdoor valt de sweater nog beter om het lichaam. Het logo van de Duitse kledingsponsor staat al sinds 1998 op de tenues en trainingskleding van de club. Deze staat in het rood op het pak. De andere borst bevat het logo van de club. Het nieuwe pak van Milan is overigens ook met trainingsjack te koop. Deze heeft hetzelfde design als het hierboven besproken training top, maar bevat een rits en geen duimgaten aan de onderkant van de mouwen. 

Het nieuwe AC Milan trainingspak voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten drie rode strepen van adidas. Verder bevat de tech trainingsbroek twee zakken aan de zijkanten en ritsen aan de onderkant van de broek. Hierdoor kan je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband met aan de bovenkant een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kan passen. Zeker is dat de nieuwe trainingskleding van Milan is uitgerust met de Climacool of Climalite technology van het Duitse sportmerk. Vanaf ditseizoen zullen spelers als Locatelli, Honda, Suso, Bacca, Lapadula en andere spelers het pak dragen. Check ook het mogelijke nieuwe presentatiepak van de rood/zwarten. 

AC Milan trainingspak 2017-2018 kopen

Zoals we al aangaven is het nieuwe trainingspak van de Rossoneri kan je dit pak vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. Deze kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen en de training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek heeft voor volwassenen een prijs van € 54,95 en voor KIDS € 44,95. Wil je andere producten van de Italiaanse club kopen? Check het overzicht met beschikbare Milan producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe AC Milan pak vanaf nu in deze SHOP!

of deze winkel!