30 juni 2017

AC Milan uitshirt 2017-2018

Het nieuwe AC Milan uitshirt voor 2017-2018 is vandaag ook officieel gepresenteerd door de Italiaanse club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt de Rossonero de Serie A, Coppa Italia en Europa League uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Milan eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Serie A en speelt daardoor komend seizoen weer in Europa. Het nieuwe shirt van Milan bevat de gebruikelijke kleur met verschillende accenten uit de clubkleuren van de in 1899 opgerichte club. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van Milan.

Wit AC Milan uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe AC Milan uitshirt voor 2017-2018 is (zoals bijna) altijd overwegend wit en bevat verder verschillende details uit de clubkleuren van de nummer 6 van de Serie A van afgelopen seizoen. Zo bevat de crew neck van het nieuwe AC Milan uitshirt een rode en zwarte band. Deze kleuren komen ook weer terug in twee banen in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien zijn de drie adidas strepen geheel in stijl van de clubkleuren van de club van trainer Montella. Deze drie stripes van het Amerikaanse sportmerk staan dit jaar op de zijkanten van het nieuwe shirt. Twee van deze strepen zijn rood en de middelste baan is zwart. Dit is de eerste keer sinds 2012-2013 dat de adidas strepen weer geheel in Rossoneri stijl zijn. Ook het logo van adidas op de rechter borst is rood. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de club. Beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2023. De andere borst bevat het logo van de in 1899 opgerichte club. Boven dit logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de 18 kampioenschappen van de Italiaanse club. Per tien kampioenschappen mogen clubs in Italië een ster aan het logo toevoegen. Fly Emirates staat als shirtpsonsor komend seizoen weer op het midden van het uitshirt. De club en de vliegmaatschappij hebben sinds 2010 een verbintenis, welke in ieder geval nog tot 2020 duurt. De achterkant van het nieuwe tenue bevat nog een klein detail. In de achterkant van de hals is namelijk de Italiaanse vlag verwerkt. Het nieuwe uittenue van Milan wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten drie adidas strepen in Rossoneri stijl. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen van het nieuwe uittenue van Milan zijn geheel wit en bevatten aan de bovenkant drie strepen in de clubkleuren van de Italiaanse club, die haar thuiswedstrijden speelt in San Siro. Daarnaast staat een deel van de naam van de club op de kousen: MILAN. 

Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers s als Locatelli, Suso, Bacca, Lapadula, Deulofeu, Fernadez, Romagnoli en andere sterspelers dit shirt. Check ook het nieuwe AC Milan thuisshirt voor 2017-2018. Of ontdek het nieuwe pak van de Rossoneri. 

AC Milan uitshirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe AC Milan uitshirt kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze online winkels kan je het nieuwe uitshirt van Milan ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen gedurende dit seizoen. Wil je andere producten kopen? Klik dan op de buttons hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het AC Milan shirt met korting in de AC Milan shop 

of de officiële Adidas shop.