30 juni 2017

AC Milan presentatiepak 2017-2018

Het nieuwe presentatiepak van AC Milan is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt van de club gepresenteerd door adidas en de Serie A club. Dit trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden van de club en het verblijft in het hotel gedurende 2017-2018. Vaak zien we ook een aantal leden van de staf tijdens de wedstrijd in het presentatiepak of wordt dit pak gedragen wanneer de spelers de pers te woord staan na afloop van de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden van Milan komend seizoen. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingspak van Milan!

AC Milan presentatiejack en presentatiebroek 2017-2018

Het nieuwe presentatiepak van AC Milan bestaat uit een trainingsjack met capuchon en een zogenaamde presentatiebroek. Het presentatiejack heeft dezelfde stijl als het nieuwe uitshirt en is geheel wit met rode details. Deze details komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Deze drie stripes lopen ongeveer tot het midden van de mouwen door. Verder bevat de onderkant van het jack een dunne rode lijn. Hiermee is het nieuwe presentatiepak van de Rossoneri gebaseerd op het Tiro 17 template van het adidas. Op de linker borst prijkt het logo van de club. Opvallend is dat de kampioensster op de nieuwe tenues wel boven het logo staat en op de trainingskleding niet. Per tien kampioenschappen mag er in Italië een ster aan het logo worden toegevoegd. De andere borst is uitgerust met het logo van adi, welke al sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in San Siro, verzorgt. De zijkanten van het presentatiejack zijn ook weer uitgerust met twee zakken.

Het nieuwe pak van Milan wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek, welke bij dit pak de presentatiebroek wordt genoemd. Ook op dit pak zijn drie rode strepen van adidas aanwezig, evenals de logo's van de Italiaanse club en haar kledingsponsor. De broek is ook uitgerust met zakken aan de zijkanten en de onderkant van de pijpen vallen strak om de benen. Verder zijn de presentatiepakken gemaakt van een meer woven polyester, welke door adidas ook wel sweatstof wordt genoemd.

De nieuwe trainingskleding van Milan bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas CLimacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Bacca, Honda, Locatelli en Suso. Check ook hetnieuwe AC Milan trainingspak voor 2017-2018.

AC Milan presentatiepak 2017-2018 kopen

Het nieuwe AC Milan presentatiepak voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Zowel het jack als de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het presentatiejack heeft een prijs van € 79,95 voor volwassenen en € 69,95 voor KIDS. De trainingsbroek heeft een prijs van € 49,95 voor volwassenen en € 39,95 voor KIDS. Het pak zal hoe dan ook beschikbaar zijn in de maten 128, 140, 152, 164, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Wil je andere producten van Milan kopen, check de onderstaande shop(s) of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe AC Milan pak na lancering in deze SHOP!

of deze winkel!