Zwart/roze FC Barcelona trainingspak Champions League 2021-2022

FC Barcelona draagt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden dit seizoen het gloednieuwe FC Barcelona Champions League trainingspak 2021-2022. Dit nieuwe pak draagt FC Barcelona in de aanloop naar de wedstrijden tegen Bayern München, Benfica en Dynamo Kiev in poule E. Het Champions League trainingspak van FC Barcelona bestaat dit jaar uit een trainingsjack met capuchon en een trainingsbroek.

Zwart/roze FC Barcelona trainingsjack 2021-2022

Het trainingsjack van het FC Barcelona trainingspak is dit jaar volledig zwart en wordt gekenmerkt door de roze en navy blauwe accenten. De mouwen bevatten een diagonale band in deze kleurencombinatie. Het design van deze band is geïnspireerd door het Barcelona Champions League voetbalshirt, welke een eerbetoon is aan de Olympische Spelen van 1992 en een all-over print bevat van een aantal departementen uit de stad: Poble-sec, Poble Nou, Gràcia, Raval & Les Corts. Deze print komt ook terug in de taping op de mouwen van het trainingsjack. De swoosh van Nike op de rechterborst van het trainingsjack is zilver met een roze omlijning. De badge van FC Barcelona op de linkerborst van het trainingsjack betreft een monochrome badge. Deze badge heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van een deel van het trainingsjack: roze/navy blauw. Het FC Barcelona Champions League trainingspak voor volwassenen bevat een capuchon met trekkoord. Het trainingspak voor kinderen bevat alleen een hoge hals met doorlopende rits. Een ander verschil tussen beide versies is dat het trainingsjack voor volwassenen een borstzakje met rits bevat onder het clublogo. Beide versies hebben wel aan de zijkanten zakken met een rits, om spullen eventueel in op te bergen.

FC Barcelona trainingsbroek Champions League 2021-2022

De Barcelona Champions League trainingsbroek 2021-2022 heeft dezelfde kleuren als het trainingsjack. De trainingsbroek is overwegend zwart en bevat ter hoogte van de knieën een diagonale band met dezelfde all-over print als de taping op de mouwen. De logo's van FC Barcelona en Nike op de bovenkant van de pijpen hebben ook dezelfde kleuren als op het trainingsjack. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de FC Barcelona trainingsbroek bevat de Nike FlyVent tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm aanpassen.

  • De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak om de kuiten en enkels valt en dus een getailleerde pasvorm heeft.

  • De broek bevat aan de bovenzijde twee zakken met een rits.

  • Zowel de trainingsbroek als het trainingsjack zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het zwarte FC Barcelona Champions League trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Memphis, Frenkie de Jong, Fati, Coutinho, Pedri, Demir, Dembélé, Agüero, Braithwaite, Garcia, Puig, Piqué en nog meer spelers. De spelers dragen in de voorbereiding op de La Liga wedstrijden het FC Barcelona trainingspak 2021-2022.

FC Barcelona trainingspak Champions League bestellen

Het FC Barcelona Champions League trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingspak € 129,90 en voor kinderen bestel je het trainingspak al vanaf € 59,95. Het trainingspak is namelijk zowel beschikbaar voor baby's als voor peuters en kleuters als voor de oudere jeugd. Directe levering!

Bestel het FC Barcelona trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel!

FC Barcelona Champions League trainingspak 2021-2022

FC Barcelona trainingspak Champions League 2021-2022

FC Barcelona Champions League trainingspak 2021-2022