Dit is het FC Barcelona Champions League trainingspak 2023-2024

FC Barcelona draagt tijdens de voorbereiding op de Champions League wedstrijden een nieuw trainingspak! De nieuwe FC Barcelona 3rd collectie werd afgelopen week gelanceerd! Het nieuwe trainingspak wordt door het team van trainer Xavi gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden tegen FC Porto, Shakhtar Donetsk en FC Antwerp en ook ter voorbereiding op de andere wedstrijden waarin het 3e shirt gedragen wordt. Tijdens de andere trainingen draagt de kampioen van Spanje het andere FC Barcelona trainingspak! Ook dit pak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek.

FC Barcelona training sweater 2023-2024 - Donkerblauw/Lichtblauw

Het FC Barcelona Champions League trainingspak 2023-2024 bevat één van de kleuren van het FC Barcelona 3e voetbalshirt, namelijk lichtblauw. Deze kleur komt terug aan de bovenkant van de mouwen en in alle logo’s op het nieuwe trainingspak. De training sweater is verder geheel donkerblauw. De mouwen bevatten aan de onderkant een speciaal patroon van geometrische vormen, welke kenmerkend zijn voor het Nike Strike template. Dit template gebruikt Nike voor alle trainingspakken dit seizoen. Een ander kenmerk van dit template is de semi hoge hals met de rits tot de borst. Onder de hals bevindt zich bovendien een vlak met een ronding. Dit vlak heeft een iets andere tint lichtblauw dan de mouwen. De logo’s van FC Barcelona, Nike en hoofdsponsor Spotify zijn dus ook lichtblauw. Dit betekent dat het clublogo een monochroom logo betreft. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het nieuwe trainingspak. Ook deze training sweater heeft duimgaten aan de onderkant van de mouwen, voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de trainingstrui is iets langer voor de optimale bescherming!

FC Barcelona trainingsbroek Champions League

Het FC Barcelona Champions League trainingspak 2023-2024 wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek. Deze tint blauw wordt door Nike overigens ‘’Energy’’ genoemd en de logo’s van de club en Nike ter hoogte van de heupen zijn lichtblauw (‘’Light Aqua’’). Ook de trainingsbroek heeft de kenmerken van het Nike Strike template. De onderkant van de FC Barcelona Champions League trainingsbroek bevat namelijk hetzelfde patroon van geometrische vormen als de mouwen van de training sweater. De trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan. Dit betreft een elastisch materiaal, dat perfect aansluit op je benen.
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: SlimFit
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant
  • Enkelritsen aan de onderkant
  • Toelopende pasvorm: De trainingsbroek valt vooral strak rondom de enkels en kuiten
  • Zakken met ritsen aan de zijkanten

De trainingsbroek kun je ook combineren met een trainingsjack. Dit trainingsjack heeft dezelfde kleurencombinatie als de training sweater, maar bevat een doorlopende rits en heeft bovendien een capuchon. Het trainingsjack is daarnaast ook uitgerust met zakken. Het trainingspak met trainingsjack wordt door de spelers vooral als presentatiepak gebruikt.

FC Barcelona Champions League trainingspak bestellen

Het FC Barcelona Champions League trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is de training sweater € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 59,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 59,95. Het trainingspak met trainingsjack is voor volwassenen € 134,95 en voor kinderen € 104,95!

Nike.nl
vanaf € 59,95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 59.95
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 59.95
Bestellen >

Dit is het FC Barcelona Champions League trainingspak 2023-2024
Dit is het FC Barcelona Champions League trainingspak 2023-2024
Dit is het FC Barcelona Champions League trainingspak 2023-2024
Dit is het FC Barcelona Champions League trainingspak 2023-2024