Dit trainingspak draagt FC Barcelona in 2024!

Het FC Barcelona trainingspak 2024 heeft een elegante kleurencombinatie, waardoor het ook weer een ‘’chique’’ pak is om op straat te dragen! Het trainingspak is namelijk in stijl van de clubkleuren van ‘’Blaugrana’’ en bevat bovendien wat subtiele gouden details! Daarover straks meer. Het trainingspak is onderdeel van de nieuwe FC Barcelona trainingscollectie, welke door de spelers en speelsters gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up in de tweede seizoenshelft van dit seizoen, dus vanaf nu tot medio mei. Dit betreft direct de laatste collectie van dit seizoen. Komende zomer wordt de nieuwe trainingslijn voor het seizoen 2024-2025 gepresenteerd.

FC Barcelona training sweater 2024 - Rood/Blauw/Goud

Het FC Barcelona trainingspak 2024 is het eerste trainingspak van Nike dat gebruik maakt van het nieuwe Nike Strike template. Ieder jaar lanceert Nike een nieuw template dat gebruikt wordt als uitgangspunt voor alle trainingskleding dit seizoen. Het template komt tot uiting in designdetails op de trainingskleding. De body van de FC Barcelona training sweater heeft een donkere tint rood (door Nike ‘’Noble Red’’ genoemd) en de mouwen zijn blauw (‘’Deep Royal Blue’’). Het Nike Strike template komt met name tot uiting in de golf op de schouders van het trainingspak. Op de FC Barcelona training sweater is deze golf goud. Deze kleur is ook doorgevoerd naar alle logo’s op de trainingstrui. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het clublogo in het bordeaux/goud. Ook het logo van hoofdsponsor Spotify op het midden is goud. De FC Barcelona sweater bevat weer een semi hoge hals met een rits tot de brost. De achterkant van de kraag is overigens ook goud. De mouwen zijn aan de onderkant ook weer uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd.

FC Barcelona trainingsbroek 2024

Het FC Barcelona trainingspak wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe (‘’Obsidian’’) trainingsbroek, die ook alle kenmerken van het Strike template heeft. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met een diagonaal vlak in het goud. Dit is ook de kleur van de logo’s ter hoogte van de heupen. Verder heeft de trainingsbroek weer de bekende functionele kenmerken:

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan. Dit betreft de stof van het gehele trainingspak. Kenmerkend aan deze stof is dat het elastisch is en naadloos om het lichaam valt.
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Ook dit systeem is in het gehele pak verwerkt
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant, om de pasvorm mee te verstellen
  • Zakken met ritsen aan bovenzijde
  • Tapered pasvorm; dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak om de kuiten en enkels valt
  • Enkelritsen aan onderkant, zodat je de trainingsbroek makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen.

FC Barcelona trainingspak bestellen

Het FC Barcelona trainingspak 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) zijn de training sweater en trainingsbroek € 69,95 e voor kinderen zijn beide items € 59,95. Er is ook een trainingspak met een rits. Dit pak is voor volwassenen € 139,95 en voor kinderen € 104,95.

Dit trainingspak draagt FC Barcelona in 2024!
Dit trainingspak draagt FC Barcelona in 2024!
Dit trainingspak draagt FC Barcelona in 2024!