Roze Paris Saint Germain trainingsshirt 2021

Paris Saint Germain draagt de komende een trainingsshirt met een roze randje. De kleur staat in de nieuwe collectie van de Parijzenaren symbool voor de identiteit van de Franse grootmacht. Paris Saint Germain is de laatste jaren een gevestigde club in het Europese voetbal en heeft die status bereikt door grenzen te verleggen, te inspireren, te creëren en innovatief te zijn. Daar past de kleur roze natuurlijk perfect bij en dus is ook nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirt 2021 deels roze. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en het warming-up shirt wordt gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1 en Champions League wedstrijden vanaf nu tot mei 2021. Dit zijn ook direct de laatste trainingsshirts van dit seizoen. Pas medio juni lanceren de club en Nike/Jordan de nieuwe lijn voor 2021-2022.

Paris Saint Germain trainingsshirt 2021

Jordan Brand is verantwoordelijk voor de nieuwe collectie rondom het roze Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021. Het basketbalmerk, dat onderdeel is van het merkenportfolio van Nike, lanceert sinds 2018-2019 ieder jaar één van de Paris Saint Germain collecties en is dus nu verantwoordelijk voor de collectie die door de spelers tot het einde van het seizoen gedragen wordt. Het roze Paris Saint Germain trainingsshirt 2021 bevat overigens wel alle kenmerken van het standaard Nike Strike template. Dit betreft het template dat het Amerikaanse sportmerk voor de trainingstenues van alle clubs en landen gebruikt dit seizoen. Het nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirt is overwegend wit met roze mouwen. Deze mouwen zijn voorzien van een all-over print van golven en stippen. Een ander kenmerk van het template is de diagonale band over de mouwen, welke ook roze is. Op het midden van de borst prijken de logo's van Jordan Brand en de club. De badge van PSG is monochroom, wat betekent dat deze niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar één van de kleuren van het trainingsshirt heeft. In dit geval is de badge zwart/roze. Op het midden van het trainingstenue staat sponsor ALL en de achterzijde van het trainingsshirt bevat het logo van VISIT RWANDA. Het Paris Saint Germain trainingstenue 2021 wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met op beide pijpen een diagonale roze band. Deze kleur komt ook terug in de logo's van de club en Jordan. Het broekje is ook voorzien van een all-over print.

Paris Saint Germain warming-up shirt 2021

Het Paris Saint Germain warming-up shirt 2021 is ook overwegend wit en bevat een all-over print van de naam van de stad. Dit betreft een gesublimeerde print. Het warming-up shirt van Paris is ook uitgerust met een ronde hals en bevat alleen op de linkermouw een diagonale band. Het Jordan logo prijkt op de rechterborst en op het midden van het trainingsshirt staat sponsor ALL. De badge van de Champions League finalist van 2020 is ook op dit shirt een combinatie van zwart en roze. Beide nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirts zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat je deze twee shirts perfect kunt dragen tijdens het sporten of op straat. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingslijn van PSG, welke ook een roze Paris Saint Germain trainingspak bevat.

Paris Saint Germain trainingsshirts 2021 bestellen

De wit/roze Paris Saint Germain trainingsshirts kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen is het trainingsshirt € 44,95 (maten S, M, L, Xl en XXL) en voor kinderen zijn de trainingsshirts € 39,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De warming-up shirts bestel je vanaf € 49,95. Check ook andere Paris trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Paris Saint Germain training shirt direct in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

Roze Paris Saint Germain trainingsshirt 2021

Paris Saint Germain warming-up shirt 2021