Portugal EK 2024 warming-up shirt eyecatcher trainingscollectie

Share The Passion of in het Portugees ''Partilha A Paixão'' is de leus waarmee de nieuwe Portugal EK 2024 voetbalshirts zijn gelanceerd. Dat gevoel kregen we niet direct bij het nieuwe thuisshirt, maar zeker wel bij het uitshirt! De pure Portugese passie komt terug in nog een item uit de collectie, namelijk het Portugal EK 2024 warming-up shirt! Nike is bezig aan haar afscheidstour in Portugal. Over een half jaar neemt Puma het stokje namelijk over van het Amerikaanse sportmerk. Van ons krijgt Nike in ieder geval de complimenten als het om de trainingscollectie gaat!

Portugal warming-up shirt EK 2024

Het Nike Portugal EK 2024 inloopshirt is een waar kunstwerk van verschillende typisch Portugese symbolen in een frisse kleurencombinatie. Het warming-up shirt van het Portugese voetbalelftal is zwart en bevat geometrische symbolen in het turquoise, blauw en rood. Hat patroon bevat een verwijzing naar de Atlantische Oceaan, de iconische Remodelado-trams, de azulejo tegels, de vlag en het schild van Portugal. Qua template is het allemaal niet zo spannend. Het warming-up shirt is namelijk uitgerust met een ronde hals, de rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit en de linkerborst het logo van de Portugese voetbalbond.

Portugal trainingsshirt EK 2024

Het Portugal EK 2024 heeft dit jaar het standaard Nike Strike template. Dit template wordt ook gebruikt voor het Portugal trainingspak. Het trainingsshirt is blauw en wordt gekenmerkt door het diagonale turquoise vlak op de schouders. Ook de achterkant van de hals is turquoise. Alle logo's staan op dezelfde plekken als op het warming-up shirt. Op de trainingsshirts die de spelers dragen prijkt bovendien het logo van hoofdsponsor SAGRES op het midden. Het Portugal trainingstenue 2024 wordt gecompleteerd door een blauw/groen voetbalbroekje met aan de onderkant een diagonale turquoise band. De trainingsbroekjes zijn uiteraard ook uitgerust met de logo's van de voetbalbond en Nike. 

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

De Nike Portugal trainingscollectie 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het trainingsshirt € 54,95 en voor kinderen € 49,95. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 59,95!

Portugal EK 2024 warming-up shirt eyecatcher trainingscollectie
Portugal EK 2024 warming-up shirt eyecatcher trainingscollectie
Portugal EK 2024 warming-up shirt eyecatcher trainingscollectie