Paris Saint Germain keepersshirt Champions League 2019-2020

De spelers van Paris Saint Germain dragen niet alleen een nieuw voetbalshirt tijdens de wedstrijden in de Champions League, ook de keepers van Paris Saint Germain dragen een nieuw keepersshirt in het kampioenbal. Dit shirt werd tegelijkertijd met het nieuwe 3e voetbalshirt van PSG gelanceerd afgelopen weekend. Dit keeperstenue wordt door Navas, Bulka en Rico gedragen tijdens de wedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal wedstrijden in Ligue 1 en de Franse beker. In de groepsfase van de Champions League neemt de club het op tegen Real Madrid, Galatasaray en Club Brugge.

Groen Paris Saint Germain keeper shirt en tenue 2019-20

Het Paris Saint Germain Champions League keepersshirt voor 2019-2020 heeft het standaard template dat Nike gebruikt voor de keeperstenues dit seizoen. Het voetbalshirt is overwegend groen en bevat een all-over print van diagonale banen in het donkergroen en paars. Deze banen en vlakken bevinden zich zowel aan de bovenkant als de onderkant van het keeperstenue en de vlakken hebben het zogenaamde ''brushed'' effect. De mouwen van het Paris Saint Germain keeperstenue zijn geheel groen en verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in het donkergroen. Op de rechterborst prijkt het speciale Nike Futura logo. Dit logo gebruikt het Amerikaanse sportmerk dit seizoen voor alle alternatieve uitshirts en de Champions League collectie. Het logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike en werd vooral gebruikt in de jaren '90. De andere borst is uitgerust met het Paris Saint Germain logo en op het midden van het tenue staat de nieuwe sponsor ALL ACCOR. De achterkant van het tenue is ook groen en bevat aan de bovenkant een speciale taping. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen keepersbroekje en groene kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het keeperstenue, dat deze week al door Navas gedragen wordt in de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid. Ook het keepersshirt van Barcelona heeft hetzelfde template.

Paris Saint Germain keepersshirt bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain keepersshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het shirt € 69,96 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het keeperstenue van PSG exclusief in deze SHOP!