Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2019-2020

Afgelopen weekend hebben Paris Saint Germain en kledingsponsor Nike het nieuwe Champions League uitshirt voor 2019-2020 gepresenteerd. Dit shirt wordt naast het eerder gepresenteerde Paris Saint Germain uitshirt van Jordan Brand gedragen. In het derde shirt speelt PSG vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar waarschijnlijk zien we het tenue ook terug in de Franse competitie en beker dit seizoen. In het miljardenbal neemt de Franse kampioen het op tegen Real Madrid, Galatasaray en Club Brugge in Poule A. Nike is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe 3e voetbalshirt van Paris Saint Germain. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1989 kledingsponsor van de club van trainer Thomas Tuchel en deze zomer werd het contract verlengd tot 2032.

Wit Paris Saint Germain uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Paris Saint Germain 3e voetbalshirt voor 2019-2020 heeft dit seizoen een klassiek design en de reden daarvoor is dat het alternatieve uitshirt van PSG is geïnspireerd door het uitshirt van het seizoen 1989-1990, het eerste tenue dat door Nike werd geproduceerd. Sterker nog, het tenue is bijna een exacte replica van het tenue van dit seizoen. Het tenue is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de twee verticale banen aan de linkerkant van het tenue. Deze banen zijn geheel in stijl van de clubkleuren van PSG en zijn rood en blauw. Bovendien bevat het shirt een klassieke polokraag met een knoopje. Daarnaast bevat het tenue een all-over print van diagonale banen. In deze banen is de naam van de stad verwerkt: PARIS. Een ander opvallend detail van het nieuwe 3e shirt van Paris is het logo van Nike op de rechterborst. Dit betreft het Nike Futura logo. Dit logo wordt door Nike gebruikt op alle 3e tenues voor 2019-2020 en het is voor het eerst sinds 1995 dat dit speciale Nike logo terugkeert op de officiële voetbalshirts van Nike. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook uitgerust met een tag in de kleuren van de Franse vlag. Daarnaast is het voetbalshirt van Paris Saint Germain uitgerust met een tag. Deze tag bevat een verwijzing naar de samenwerking tussen Nike en Paris Saint Germain, welke dit seizoen dus al dertig jaar stand houdt. Ook de knopen van de kraag zijn voorzien van een verwijzing naar de samenwerking tussen beide partijen. Het nieuwe Paris Saint Germain derde tenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Op de shorts staat ook weer het Futura logo van Nike met het clublogo. De kousen van het tenue zijn ook overwegend wit en bevatten verder een design van dunne rode en blauwe strepen, welke de kleuren van de Franse vlag vormen. 

We hebben ook nog een reactie van Nike Design Director Pete Hoppins: ''Het archief aan Paris Saint Germain voetbalshirts is voor de echte voetbalfans een ware schatkamer. Wij wilden de kans niet laten liggen om een all-time classic terug te brengen en ons eigen stempel daarop te drukken. Toen we zagen hoe sterk de all-over print op het het shirt was met het retro logo, bevestigde onze beslissing om het jaren '90 thema door te voeren in de range rondom het nieuwe 3e shirt.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Paris Saint Germain 3e shirt voors 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Neymar, Mbappé, 
Icardi, Cavani, Sarabia, Gueye, Herrera, Diallo, Di Maria, Silva, Verratti, Draxler en andere sterren. Check bovendien het Paris Saint Germain thuisshirt voor 2019-2020.

Paris Saint Germain 3e shirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe, witte Paris Saint Germain uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het shirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes van het derde tenue bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf  € 17,95. In deze winkel kun je het uitshirt van PSG ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Paris Saint Germain op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel je Paris Saint Germain tenue altijd in deze SHOP!

Paris Saint Germain Champions League uitshirt 2019-2020

Paris Saint Germain Champions League 3e tenue 2019-2020