Het Barcelona trainingsshirt voor 2019

Binnenkort wordt de nieuwe Barcelona trainingscollectie voor 2019 bekend gemaakt door Nike en de Spaanse kampioen! Wij hebben vandaag de eerste details van het nieuwe trainingsshirt. Dit betreft het shirt dat door Blaugrana gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019, dus vanaf januari tot mei. Dit betreft bovendien het laatste trainingsshirt van dit seizoen. Medio mei wordt de nieuwe collectie voor 2019-2020 door Nike en de club gelanceerd! Benieuwd naar de details van dit nieuwe shirt? Check het hieronder!

Licht blauw Barcelona training shirt en trainingsbroekje 2019

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt voor 2019 wordt geheel licht blauw. Vanaf komend seizoen is er een qua design een groter verschil tussen de authentic shirts, die de spelers van Barca daadwerkelijk dragen tijdens de trainingen, en de goedkopere, take down versie van het shirt. Beide shirts zijn geheel licht blauw. Het authentic Vaporknit versie van het shirt bevat de iconische zigzagstrepen over de mouwen en schouders, de replica versie van het shirt wijkt hier echter vanaf. Dit shirt bevat een taping, bestaande uit dunne strepen en in deze strip is de nickname van de club verwerkt: BARCA. Een ander verschil tussen beide shirts is dat het authentic trainingsshirt een diagonale hals bevat, die naar het midden recht loopt. De take down versie heeft een ronde hals. Ook qua fit van beide shirts zijn er verschillen. De authentic versie valt namelijk net wat strakker om het lichaam dan de replica versie. De verschillen komen overigens ook terug in de prijs van beide shirts, maar daarover straks meer! Op de borst van de trainingsshirts staan de logo's van Barcelona en Nike in het donker blauw. De swoosh van het Amerikaanse sportmerk prijkt al sinds 1998 op de tenues en trainingskleding van Blaugrana en beide partijen lanceerden vorige week een uniek anniversary voetbalshirt ter ere hiervan! Op het midden van de trainingsshirts staat sponsor BEKO, dat sinds 2014 partner is van de club.

Waarschijnlijk lanceren Barca en Nike ook een nieuw trainingsbroekje bij dit shirt. Naar verluid is dit broekje donker blauw met aan de zijkanten een licht blauwe strip. Op deze shorts staan natuurlijk ook de logo's van Nike en de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het mogelijke, nieuwe Barca trainingsshirt voor 2019 en check ook het nieuwe trainingspak van de Spaanse kampioen!

Barcelona trainingsshirt 2019 bestellen

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt voor 2019 kan je vanaf medio december/januari bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het replica shirt is voor volwassenen € 45,- en voor kinderen € 40,-. De authentic Vaporknit versie is wat duurder. Deze is namelijk € 80,-. Wil je andere Barcelona producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Barcelona pak in de ONLINE NIKE SHOP