Barcelona trainingsjack 2019-2020

De nieuwe Barcelona trainingscollectie voor 2019-2020 is officieel! Deze lijn bevat ook weer een nieuw anthem jack. Dit jack is geheel in lijn met het design van het nieuwe Barcelona thuisshirt voor 2019-2020. Dit jack wordt door de spelers van de Catalaanse club vooral gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in Camp Nou gedurende 20192-20. De trainingsjacks heten dit seizoen de I96 jacks en zijn qua design geïnspireerd door de trainingsjacks die Nike voor het eerst in 1996 lanceerde. 

Barcelona trainingsjack 2019-2020: Een verwijzing naar het thuisshirt

Het nieuwe Barcelona trainingsjack heeft ook een nieuw template. De Nike trainingsjacks bevatten komend seizoen namelijk een brede band over de borst. Dit is een verwijzing naar de Nike track jackets van 1996. Deze is op het Barcelona jack geheel rood en het overige deel van het jack is navy blauw. Hiermee is het jack geheel in stijl van de clubkleuren van ''Blaugrana.'' Het jack is bovendien uitgerust met een taping over de mouwen. Deze taping is verdeeld in blauwe en rode blokken. Deze ''schaakbord'' print is gebaseerd op de all-over print op het nieuwe thuisshirt van Barca. Dit is op zijn beurt een ode aan een wijk in Barcelona: Eixample. Dit is de grootste en bekendste wijk van de stad en wordt gekenmerkt door de vele kunstwerken van Gaudi. In de wijk staat onder andere de Sagrada Familia. Het stadsgedeelte wordt gezien als een bron van creativiteit en jong talent, iets waar de club FC Barcelona ook voor staat. Tot zover de symboliek van het nieuwe Barcelona trainingsjack. 

De rechterborst van het Barcelona trainingsjack is uitgerust met een gouden swoosh. Ook dit heeft een reden. Barcelona bestaat dit jaar namelijk 120 jaar. De Spaanse club werd namelijk op 29 november 1899 opgericht. De andere borst bevat het logo van FC Barelona. De jacks bevatten dit seizoen ook de nodige technische details. Het trainingsjack van Barca is namelijk een doorlopende rits en twee zakken aan de zijkanten. Daarnaast bevat het trainingsjack van Barcelona een hoge hals en een tailleband aan de onderkant, zodat het jack strak om het lichaam valt. Het jack bestaat verder voor 100% uit katoen is natuurlijk ook weer uitgerust zijn met de Dri Fit technologie van Nike.

Check hieronder nog een afbeelding van het nieuwe Barcelona trainingsjack dat dit seizoen gedragen wordt door spelers als de Jong, Messi, Suarez, Rakitic, Pique en nog meer sterren. 

Barcelona trainingsjack 2019-2020 bestellen

Dit nieuwe Barcelona jack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen heeft het trainingsjack een prijs van ongeveer EU 85,- (maten S, M, L, XL, XXL) en voor kinderen EU 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Wil je andere Barca producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder!

Bestel je Barcelona trainingskleding altijd in deze SHOP!

Barcelona trainingsjack 2019-2020