Dit is het FC Barcelona keepersshirt 2023-2024

Tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe FC Barcelona thuisshirt 2023-2024 is ook het FC Barcelona keepersshirt 2023-2024 gepresenteerd. Dit keepersshirt dragen de keepers van ''Blaugrana'' tijdens de La Liga, Copa Del Rey en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Zoals ieder keepersshirt van Nike heeft het FC Barcelona keepersshirt het Nike Gardien IV template. Dit template gebruikt het het Amerikaanse sportmerk voor alle keeperstenues dit seizoen.

Het FC Barcelona keepersshirt 2023-2024 heeft twee tinten groen (door Nike ''Stadium Green/Stadium Green/Malachite'' genoemd) en wordt gekenmerkt door de all-over print zigzag banen en driehoeken. Hoewel dit een standaard template betreft, ligt dit in lijn met het thema van het nieuwe thuisshirt, waarin de diamant een prominente rol speelt. Het keepersshirt bevat een ronde hals en alle logo's staan op de standaard plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op het midden van het keepersshirt staat het logo van hoofdsponsor Spotify. De linkerborst bevat het clublogo. In de nek op de achterkant staat nog een speciale graphic in stijl van de Catalaanse vlag, La Senyera. Dit detail bevat rode en gele blokjes. Het keeperstenue van FC Barcelona wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met dezelfde all-over print als het keepersshirt. Op het keepersbroekje staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn groen en bevatten een witte swoosh.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Het Nike FC Barcelona keepersshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) is het keepersshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 79,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten personaliseren en vind je ook andere producten van de Spaanse club!

Dit is het FC Barcelona keepersshirt 2023-2024
Dit is het FC Barcelona keepersshirt 2023-2024