Barcelona trainingsshirt Champions League 2020-2021

In de voorbereiding op de Champions League wedstrijden draagt FC Barcelona dit seizoen weer een tweetal nieuwe trainingsshirts. Barcelona neemt het dit seizoen in de groepsfase van het Europese toernooi op tegen Dynamo Kiev, Ferencvaros en Juventus. Tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden draagt het keurkorps van Ronald Koeman een zwart trainingsshirt en tijdens de warming-up dragen de spelers een opvallend pré match top! Welke details deze trainingstenues verder hebben, gaan we het hier over hebben.

Zwart/roze FC Barcelona training shirt 2020-2021

Het Barcelona trainingsshirt heeft dezelfde kleurencombinatie als het Barcelona Champions League trainingspak. Het trainingsshirt is zwart en heeft zowel roze als turquoise details. Deze kleuren zijn niet zomaar uit de lucht komen vallen. De collectie rondom het Barcelona 3e shirt is namelijk geïnspireerd door de kleuren van de iconische Nike Air Max 90 sneakers. In deze sneakers zijn ook zowel roze als turquoise details verwerkt. Daarnaast zijn de kleuren ook nog eens een verwijzing naar de opgaande zon in de Catalaanse stad (roze) en de Middellandse Zee (turquoise). Tot zover de symboliek van de nieuwe Barcelona collectie. Qua template maakt Nike gebruik van het standaard Strike template die het merk dit jaar voor alle trainingstenues gebruikt. Dit template wordt gekenmerkt door de diagonale band over de mouwen. Op het Barcelona Champions League trainingsshirt is deze band roze. Alle logo's op het trainingsshirt zijn turquoise. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met de badge van de club. Sponsor BEKO prijkt op het midden van het trainingsshirt. De shirts zijn verder voorzien van een ronde hals en de mouwen bevatten ook nog een print van golven.

Barcelona warming-up shirt Champions League 2020-2021

Ben je nog niet zomerse sferen door het trainingsshirt, dan kom je dat vanzelf wel door het warming-up shirt van de Catalanen. Het pré match top dragen de spelers alleen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden. Dit warming-up shirt is ook turquoise en bevat een all-over Hawai print over de body. Deze palmbomen print is geheel zwart. Dit is ook de kleur van de diagonale band over de linkermouw en de ronde hals. De logo's van Barca en Nike op de borst zijn roze. Beide trainingstenues worden compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met een diagonale roze en turquoise band. Ook de logo's op deze trainingsbroekjes zijn turquoise. Alle FC Barcelona trainingstenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues waarin we de spelers zien in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden en welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dest, Messi, De Jong, Coutinho, Dembele, Pique en nog meer sterren en check ook het Barcelona Champions League trainingsjack.

Barcelona trainingsshirt bestellen

Deze Barcelona trainingsshirts kun je vanaf nu bestellen voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het trainingsshirt is voor kinderen € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. De warming-up shirts zijn voor KIDS € 54,95 en voor volwassenen € 59,95 & de broekjes bestel je vanaf € 34,95. Directe levering!

Bestel je FC Barcelona trainingsshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!

FC Barcelona trainingsshirt Champions League 2020-2021

Barcelona warming-up shirt 2020-2021