Barcelona trainingspak 2018

Nike en FC Barcelona hebben een nieuw trainingspak gelanceerd voor het nieuwe jaar. Dit nieuwe jaar, 2018, zal FC Barcelona veel nieuwe kansen bieden om prijzen te winnen. Te beginnen met het winnen van de landstitel. Barcelona staat op dit moment (9 jan. 2018) op de eerste plaats met 48 punten, 9 punten los van de tweede plek. Ook de Champions League biedt kansen voor FC Barcelona dit jaar. In de achtste finales is Chelsea geloot, een club waar Barcelona nog verse wraakgevoelens voor heeft. Het nieuwe pak wordt natuurlijk ook gedragen in de voorbereiding op deze topwedstrijd en de wedstrijden daarna. Dit betekent dus dat wereldsterren als Lionel Messi, Luis Suárez, Iniesta en Ousmane Dembélé dit pak ook dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de nu al bepalende wedstrijd in de achtste finales van de Champions League. Dit trainingspak is de laatste van het seizoen 2017-2018, want pas in mei/juni worden de pakken voor het nieuwe seizoen 2018-2019 bekend gemaakt. Check de rest van het blog hieronder om meer te weten te komen over het pak, de materialen, technieken en nog veel meer!

Ben je nu al enthousiast over het nieuwe trainingspak van FC Barcelona en wil je deze direct bestellen? Check het dan exclusief in deze SHOP

of deze WINKEL!

Barcelona training top 2018

FC Barcelona heeft een enorm aanbod aan merchandising, trainingskleding en wedstrijd kleding. Toch weten ze er in samenwerking met Nike weer in te slagen om een geheel nieuwe kleurstelling te vinden. De training top heeft de kleuren Obsidian, Obsidian, Hyper Crimson en Hyper Crimson, volgens Nike. Voor het blote oog zijn dit de kleuren donkerblauw/donkergrijs en oranje. Verder heeft de trainingssweater dezelfde details als normaal. De top wordt gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Over de schouders loopt een strip, verdeeld in dunne horizontale strepen in een oranjekleur. Deze kleur is ook te zien in het Nike en FC Barcelona logo op de borst. De mouwen kenmerken deze trainingstop ook. Aan de onderkant zijn namelijk duimgaten verwerkt, wat ervoor zorgt dat de mouwen nog strakker om de armen heen vallen, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt. Deze strakke, getailleerde pasvorm wordt nog eens versterkt door de raglanmouwen. Deze mouwen zorgen voor een comfortabele bewegingsvrijheid. De FC Barcelona trainingstop is gemaakt met zweet afvoerend materiaal, wat er voor zorgt dat je zweet altijd goed wordt afgevoerd. De Dri-FIT technologie die Nike heeft verwerkt in de top, houdt je ook droog een zorgt voor een comfortabele fitting. Verder is de achterkant van de sweater wat langer dan de voorkant ene staat er ‘beko’ in het midden van de achterkant. Tot slot is de body van de sweater 100% van polyester en zijn de mouwen 91% van polyester en 9% van spandex. 

Barcelona trainingsbroek 2018

De training top van FC Barcelona wordt compleet gemaakt door een trainingsbroek die door Nike beschreven wordt in de kleuren: Obsidian/Hyper Crimson/Hyper Crimson, en dus dezelfde kleurencombi heeft als de top. De broek bevat aan de zijkanten een oranje strip, die net als bij de top, verdeeld is in horizontale strepen. De zijkanten van de broek bevatten verborgen ritsen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm kan worden aangepast. Deze band is elastisch en biedt extra comfort. De onderkant bevat enkelritsen. Deze ritsen zorgen ervoor dat de broek makkelijk aan en uit te trekken is. Bij de trainingsbroeken van Nike is vaak de pasvorm ook kenmerkend. Deze pasvorm is namelijk een getailleerde, die strak om de kuiten en enkels valt. Deze toelopende pasvorm zorgt voor minder afleiding tijdens het sporten. De logo’s van Nike en FC Barcelona staan aan de bovenkant van beide broekspijpen in een oranjekleur.

Alle pakken van Nike zijn uitgerust met de Nike Dri-FIT technologie, net als de top van dit trainingspak, is de trainingsbroek ook ontwikkeld met deze technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie.

Barcelona trainingspak kopen

Het nieuwe Barcelona Nike trainingspak voor 2018 kan je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) als voor volwassenen (S, M, L, XL en XXL). De prijs van de training top en trainingsbroek in kindermaten is €55,- en voor volwassenen €65. Het trainingspak met jack heeft een prijs van €100,- voor kinderen en €120,- voor volwassenen.

Wil je andere Barcelona producten bestellen? Check deze dan in het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder.

Koop het nieuwe pak van Barcelona direct in deze SHOP of deze WINKEL!