Barcelona en Nike hebben een nieuw presentatiepak of warming-up trainingspak gelanceerd. Dit trainingspak dragen de spelers van de club tijdens het reizen naar de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van januari 2017 tot mei 2017 en tijdens het verblijf in het hotel. Dit nieuwe presentatiepak wordt dus alleen gedragen in de tweede seizoenshelft van 2016-2017. Medio mei/juni wordt er een geheel nieuwe trainingscollectie door Nike en Barcelona gelanceerd, welke de club zal dragen tijdens 2017-2018. Het nieuwe trainingspak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Vooral het jack heeft een opvallende kleur. We bespreken het design van het nieuwe pak hieronder!

Fel groen Barcelona trainingspak 2017

Het trainingsjack van het nieuwste presentatiepak is overwegend fel groen. Door Nike wordt deze kleur ''ghost green'' genoemd. Verder bevat het jack helder blauwe accenten. Deze helder blauwe accenten komen terug in de strip over de mouwen en in de swoosh van Nike op de rechter borst. Deze tint blauw wordt door Nike ''game royal'' genoemd. Verder is het pak uitgerust met een fel groen rits, welke vanaf de hoge hals naar de onderkant loopt. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken. Verder is het trainingsjack uitgerust met zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. In de mouwen zijn ook ergonomische naden verwerkt voor een betere bewegingsvrijheid. De linker borst bevat het logo van de club. Opvallend is dat op de achterkant van het jack niet het logo van BEKO prijkt. Deze staat namelijk wel op de training sweater van de club. Het nieuwe trainingspak van Barcelona wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek. Deze presentatiebroek bevat aan de zijkanten een helder blauwe strip en is bovendien uitgerust met de logo's van de club en Nike. Verder bevat de trainingsbroek aan de onderkant van de pijpen een rits, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Naast het nieuwe presentatiepak hebben Barcelona en Nike ook een nieuw trainingspak in dezelfde kleur gelanceerd. Dit is het pak waarin de trainingen worden afgewerkt. Dit nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Messi, Suarez, Neymar, Rakitic, Iniesta en andere spelers!

Alle trainingskleding van Barcelona is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's!

Barcelona presentatiepak 2017 kopen

Het nieuwe fel groene Barcelona presentatiepak voor 2017 kan je vanaf nu voor zowel volwassenen als voor kinderen kopen. De prijs van het trainingspak voor volwassenen is € 119,95 en voor kinderen € 99,95. Wil je andere Barca producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare voetbalshirts, tenues, trainingsshirt en trainingspakken van de club in het overzicht hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe fel groene Barcelona presentatiepak in deze SHOP!

Barcelona -presentatiepak -2017