Barcelona lanceert twee nieuwe CAMO trainingsjacks

Camo print komt weer helemaal terug in de voetbalwereld. Zo hebben Nike en FC Barcelona een gruwelijk derde tenue gelanceerd, inclusief de brute camouflage print. En nu zijn ook de FC Barcelona Authentic Windrunner jack en de French Terry Authentic hoodie met camouflage print gelanceerd. Beide jacks worden gedragen in aanloop naar de wedstrijden toe. Bij aankomst op het vliegveld, of op het trainingscomplex zijn de supersterren van FC Barcelona te spotten in deze vette jacks! Check hieronder alle details over de Authentic Windrunner jack en de French Terry Authentic hoodie. Check ook waar je beide jacks exclusief kunt kopen!

FC Barcelona Authentic Windrunner jack 2017-2018

Ook dit jaar heeft FC Barcelona een bizar mooie kledinglijn. Het windrunner jack van 2017-2018 is gebaseerd op het derde tenue van Barcelona. Het derde tenue van de Catalanen is voorzien vaan een brute camouflage print. Deze print is ook op het nieuwe windrunner jack te zien. Het gehele jack heeft een ‘Night Maroon’ kleur, wat veel weg heeft van de kleur bordeauxrood. Op de borst zit een v-shape gedeelte wat volledig bordeauxrood is. Onder deze v-shape begint de camo print. Op de borst staan verder ook het logo van FC Barcelona en Nike. De windrunner is verder uitgerust met een capuchon en twee touwtjes om de capuchon strak te trekken. Het jack is van duurzaam materiaal gemaakt dat je tegen weersinvloeden beschermt. De mesh voering en ventilatiesleuf op de achterkant zorgen voor goede ventilatie, en de geribde manchetten en boord houden het jack op zijn plaats. Ook dit jack is weer uitgerust met raglanmouwen, welke zorgen voor perfecte bewegingsvrijheid en ook nog eens strak om de armen vallen. Het jack is verder machinewasbaar en heeft zijzakken met ritssluiting voor het veilig bewaren van je spullen. Het design van de windrunners van Nike komt uit 1978. Toen was het jack het populairste stuk kleding van de Nike kledingcollectie. Nu, 40 jaar na dato, is de windrunner nog steeds populair en bevat het nog steeds de v-shape in een chevron van 26 graden. Het FC Barcelona jack bestaat voor 100% uit polyester en heeft een prijs van € 80,- voor volwassenen.

 

FC Barcelona French Terry Authentic hoodie 2017-2018

De FC Barcelona hoodie is net als de windrunner jack uitgerust met een vette camouflage print. Ook dit jack is gebaseerd op het gruwelijke derde camo tenue van FC Barcelona. Dit jack heeft dezelfde ‘Night Maroon’/bordeauxrood kleur. Deze hoodie met rits voor heren heeft teamdetails op de borst, het Barcelona logo en de Nike swoosh. De hoodie is van een zachte badstof gemaakt, wat voor een warm en comfortabel gevoel zorgt. De verstelbare capuchon, de geribde manchetten en boord houden de hoodie goed op zijn plaats. Net als het windrunner jack heeft deze hoodie raglanmouwen. Deze mouwen zorgen voor een natuurlijke bewegingsvrijheid en vallen strak om de arm heen. Verder heeft de hoodie heeft zakken aan de voorkant, zonder rits. Het materiaal van de hoodie bestaat uit:

  • Body/voering capuchon: 82% katoen/18% polyester
  • Rib: breisel van 98% katoen/2% spandex

De FC Barcelona hoodie is verder machinewasbaar.

FC Barcelona Windrunner jack en hoodie kopen

Het nieuwe FC Barcelona windrunner jack en hoodie voor 2017-2018 met de brute nieuwe camouflage print kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De windrunner is alleen beschikbaar voor volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wees er snel bij, want camo print is weer helemaal terug! Wil je andere FC Barcelona producten kopen? Check onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

 

Koop het FC Barcelona windrunner jack of de FC Barcelona hoodie direct in deze SHOP! Of check unieke FC Barcelona trainingskleding in deze winkel!