Het nieuwe Barcelona keepersshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Barcelona en kledingsponsor Nike. De lancering van het nieuwe keepersshirt volgt op de lancering van de nieuwe voetbalshirts, die gekenmerkt worden door de horizontale banen over het shirt. Afgelopen week is bovendien de nieuwe Barcelona trainingskleding voor 2015-2016 officieel gelanceerd door Barca en Nike. De nieuwe keepersshirts zullen door Ter Stegen en Claudio Bravo gedragen in de Champions League, La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden gedurende komend seizoen. Barcelona en Nike hebben twee verschillende keepersshirts gelanceerd. Het gele keepersshirt zal vooral gedragen worden in de thuiswedstrijden in Camp Nou en het zwarte Barcelona keepersshirt zal vooral gedragen worden tijdens de uitwedstrijden van de Champions League winnaar. Beide nieuwe shirts zullen we in dit blog bespreken.

Geel Barcelona keepersshirt 2015-2016

Het gele keepersshirt van Barcelona voor de thuiswedstrijden in 2015-2016 is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt van Barca voor 2015-2016 en daarmee ook in stijl van het de vlag van Catalonië: La Senyera. Het keepersshirt is geheel geel en bevat vier diagonale rode banen om de mouwen. Verder heeft het keepersshirt van Barcelona een vrij simpel design. Het keeper shirt is uitgerust met een ronde hals (crew neck), waar aan de binnenkant de leus van de club staat: Mes Que Un Club (Meer dan een club). Het logo van Nike staat in het blauw op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het logo van Barcelona. Hoofdsponsor Qatar Airways, welke sinds 2013-2014 hoofdsponsor is van Barcelona, staat op het midden van het voetbalshirt. Subsponsor BEKO staat op de linker mouw en UNICEF versiert de achterkant van de Barcelona keepersshirts. De rechter mouw is bovendien uitgerust met de officiële LFP badge.

Zwart Barcelona keepersshirt 2015-2016

Het andere Barcelona keepersshirt 2015-2016 is zwart en is gebaseerd op hetzelfde template als het gele keepersshirt. De mouwen zijn voorzien van vier diagonale grijze banen en de logo's van Nike, Qatar Airways, Barcelona, BEKO en Unicef staan op dezelfde plek als op het gele shirt. Het zwarte keepersshirt wordt in de uitwedstrijden gedragen gedurende 2015-2016 en is aan de binnenkant van de kraag voorzien van de leus van de club. Dit keeperstenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Barcelona keepersshirts 2015-2016. Deze bestaan voor 100% uit gerecycled polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, zodat de keepers van Barca optimaal kunnen presteren.

Barcelona keepersshirt 2015-2016 kopen

Het Barcelona keepersshirt 2015-2016 kan je vanaf nu zowel in de gele als de zwarte versie kopen in de verschillende officiële Barcelona shops. Het Barcelona keepersshirt is zowel in volwassen maten als in kindermaten beschikbaar. De prijs van het Barcelona keepersshirt in volwassen maten is € 90 en de prijs van het keepersshirt in kindermaten is € 74,95. Bedruk ook je keepersshirt met een eigen naam en nummer of van Ter Stegen of Claudio Bravo. Check hiernaast ook de andere Barcelona producten! Directe levering en gratis verzending.



Koop het Barcelona keepersshirt in de officiële Barcelona shop van Nike.

of in de online Barcelona shop van Unisportstore! 



Geel -barcelona -keepersshirt -2015-2016

Zwart -Barcelona -keepersshirt -2015-2016

Barca -keeper -shirt -2015-2016