Merk: SKU: CV5764-803

Bestel hier het Nike Oranje Leeuwinnen thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen.  In dit tenue speelt het vrouwenelftal van Oranje de thuiswedstrijden in de periode 2022-2023. Het Oranje Leeuwinnen voetbalshirt wordt gedragen tijdens de EK 2022 thuiswedstrijden en tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit Nederlands Elftal vrouwen voetbalshirt kun je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L en XL. Het shirt is dus zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar. 

Het Oranje Leeuwinnen thuisshirt 2022-2023 is dit jaar fel oranje en heeft een vrij eenvoudig design. De mouwen bevatten een diagonaal vlak met daarin flitsende diagonale lijnen. Verder zijn de zijkanten van het Nederlands Elftal dames voetbalshirt uitgerust met een zwarte taping met daarin een design van zwarte blokken. Het voetbalshirt bevat een overlappende V-hals. Ook de achterzijde heeft een v-design. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het zwart en de linkerborst is uitgerust met de badge van de KNVB. In de badge prijkt een leeuwin. De binnenkant van de hals bevat ook een graphic van een leeuwin. Het tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als sterren als Van der Gragt, van Dongen, Pelova, Groenen, Roord, Egurrola, Spitse, Miedema, Beerensteyn, Brugts, Martens Leuchter en nog meer speelsters in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te kopen. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!