Merk: SKU: CV5754-100

Bestel hier het Nike Oranje Leeuwinnen Vapor Match uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. Het Vapor Match uitshirt is het voetbalshirt dat de speelsters van het Nederlands Elftal vrouwen voetbalelftal daadwerkelijk dragen. Dit tenue is uitgerust met de Vaporknit of Dri Fit ADV technologie. In dit tenue speelt het vrouwenelftal van Oranje de uitwedstrijden in de periode 2022-2023. Dit tenue wordt gedragen tijdens de uitwedstrijden op het EK van 2022 in Engeland. Daarnaast dragen de Oranje Leeuwinnen dit voetbalshirt tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2023.  Dit Nederlands Elftal vrouwen voetbalshirt kun je vanaf nu kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. 

Het Oranje Leeuwinnen uitshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van rode en blauwe blokken op het voetbalshirt, waardoor het tenue geheel in stijl is van de kleuren van de Nederlandse vlag. De geometrische blokken hebben verschillende afmetingen en zijn zowel verticaal als horizontaal op de voor- en achterkant van het Oranje Leeuwinnen uitshirt geplaatst. Het voetbalshirt is uitgerust met een ronde hals met aan de achterzijde een kleine opening. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het blauw. De badge van de KNVB is rood met een oranje leeuwin. De binnenkant van de hals bevat ook een graphic van een leeuwin, verwijzend naar de bijnaam van het Nederlands Elftal vrouwenvoetbalelftal. Dit voetbalshirt is uitgerust met de Vapor Match technologie. Het voetbalshirt heeft een elastisch en gestroomlijnd design, dat perfect meebeweegt met het lichaam. Het voetbalshirt is bovendien uitgerust met extra ventilatiezones. De Nike VaporKnit technologie zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor verkoeling. Het tenue is gemaakt van 100% gerecycled polyester en plakt niet aan het lichaam. Hierdoor heeft het Oranje Leeuwinnen voetbalshirt een uitstekende pasvorm, zodat je op je snelst bent, van de start tot finish!

  • Aansluitende pasvorm voor een slanke feel
  • Nike VaporKnit technologie is licht en verkoelend, plakt bijna niet en biedt een uitstekende pasvorm zodat je op je snelst bent, van start tot finish.
  • Dit authentieke design geeft je dezelfde look als de profs op het veld.
  • Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Wit/Soar
  • Stijl: CV5754-100

Wil jij net als sterren als Van Dongen, van der Gragt, Janssen, Roord, Pelova, Egurrola, Groenen, Spitse, Miedema, Beerensteyn, Martens en andere speelsters in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons om het Oranje Leeuwinnen uitshirt 2022-2023 te kopen. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!