Nederlands Elftal Vapor Match uitshirt 2020-2021

Bestel hier de Vapor Match versie van het Nederlands Elftal uitshirt 2020-2021. Het Vapor Match voetbalshirt kan je alleen voor volwassenen bestellen en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike Nederlands Elftal voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van het elftal gedragen wordt en is uitgerust met het Vaporknit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Alles van dit shirt staat in het teken van snelheid. De ontwikkelde Nike VaporKnit technologie droogt sneller, zodat je zo licht mogelijk blijft tijdens wedstrijden en trainingen.  Het Nederlands Elftal shirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. De mouwen van het Nederland voetbalshirt zijn voorzien van stretchtape, waardoor deze perfect met het lichaam meebewegen.

Dit voetbalshirt draagt het Nederlands Elftal tijdens de uitwedstrijden in de periode 2020-2021. Het tenue wordt dus gedragen tijdens de uitwedstrijden van Euro 2020, maar ook tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, gedurende 2020-2021. Het tenue wordt dus ook gedragen in de uitwedstrijden in de Nations League. 

Het Nederlands Elftal uitshirt voor 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de polo kraag. Dit betreft een zogenaamde twin tipped polokraag. De kraag is namelijk uitgerust met twee subtiele, dunne, oranje lijnen. De oranje accenten komen ook terug in de swoosh van Nike op de rechterborst en in het KNVB logo op de andere borst. De linkerborst is namelijk voorzien van een zwarte KNVB badge met een oranje leeuw. Een ander kenmerk van het nieuwste Nederlands Elftal uitshirt is de zigzag taping aan de zijkanten van het tenue. In deze band in de vorm van een bliksemschicht zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Verder bevat het Nederland uitshirt aan de binnenkant van de hals een afbeelding van een Hollandse tulp met de letters van de KNVB.

Klik direct op de buttons om het authentic Nederlands Elftal shirt direct te bestellen voor volwassenen!