Kroatië voetbalshirt kinderen 2020-2021

Bestel hier het nieuwste Kroatië thuisshirt 2020-2021 voor kinderen. Het tenue voor kinderen is beschikbaar voor alle leeftijden, van 6 tot 15 jaar. Het tenuetje kan je namelijk bestellen in de maten 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betreft een afbeelding van het thuisshirt, maar je kan ook het uittenue in kindermaten of KIDS SIZES kopen. In dit thuisshirt speelt het Kroatische voetbalelftal de thuiswedstrijden tijdens Euro 2020, evenals de WK kwalificatie- en Nations League wedstrijden in 2020-2021. 

Het Kroatië tenue heeft het gebruikelijke design. Het shirt wordt gekenmerkt door de rode en witte blokken over het shirt. Deze blokken zijn groter dan op voorgaande tenues. De mouwen zijn dit jaar ook rood/wit. Het shirt heeft ook een geheel nieuwe hals. Dit betreft een ronde hals met een rode driehoek daaronder. De achterkant van de hals bevat daarnaast een kleine v-opening. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier staat de leus van het nationale elftal (HRVATSKA VATRENI) met daarbij ook weer een klein schaakbord design. Een ander detail op het nieuwe Kroatië tenue is de zigzag taping aan de zijkanten. Deze band in de vorm van een bliksemschicht is iconisch voor het template dat Nike dit seizoen gebruikt en is blauw. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Kroatische voetbalbond. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je net als Modric, Rakitic, Vida, Perisic, Lovren, Rebic, Kovacic, Brozovic en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het WK voetbalshirt en tenue van het Kroatische elftal te bestellen!